Στ. Σακελλιων: «Η οργη των πολιτων φουντωνει αλλα αυτοι αλαζονικοι και αμεριμνοι νομιζουν οτι απλως ψιχαλιζει»

Κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς της πανδημίας

Το δικό του σχόλιο επί των όσων ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε ο Συντονιστικής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων με γραπτή του δήλωση.

«Τα όσα είπαν στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός οδηγούν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα: Πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει και σχέδιο και προτάσεις για το πώς θα βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι τόσο από την υγειονομική όσο και την  οικονομική κρίση» επεσήμανε αρχικά ο κ. Σακελλίων για να συμπληρώσει πως «το δεύτερο κλείσιμο της χώρας είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού. Κόντρα σε ό,τι συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις χώρες της Ένωσης, αρνήθηκε και αρνείται να στηρίξει ουσιαστικά το Ε.Σ.Υ. Αρνήθηκε και αρνείται να στηρίξει τον κόσμο της εργασίας, τον κόσμο της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, τον αγροτικό κόσμο. Ακολουθεί την ίδια αποτυχημένη πολιτική σε βάρος του λαού. Αποτυχημένη για τον λαό».

Κορυφώνοντας την κριτική του ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης υπογραμμίζει πως «ακόμη και τώρα μέσα σε αυτήν την πρωτοφανή κρίση αρνείται να αναστείλει την ισχύ του εγκληματικού πτωχευτικού κώδικα. Αδίστακτοι επιχειρούν να κάνουν την κρίση ευκαιρία για τις τράπεζες και τα ξένα κερδοσκοπικά κεφάλαια στοχοποιώντας την πρώτη κατοικία. Κυνικοί και ανάλγητοι αφήνουν τον κόσμο να στοιβάζεται στα λεωφορεία, αφήνουν τα νοσοκομεία χωρίς το αναγκαίο προσωπικό και όταν τα πράγματα φτάνουν στα άκρα τότε κλείνουν την χώρα, διαλύουν την οικονομία για να μοιράσουν μετά τα ιμάτια της στους χορηγούς τους».

«Η οργή των πολιτών φουντώνει αλλά αυτοί αλαζονικοί και αμέριμνοι νομίζουν ότι απλώς ψιχαλίζει» τονίζει κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.