Στ. Σακελλιων: «Η χωρα του “ανευθυνου πρωθυπουργου”»

Ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σχολιάζει την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα

Τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση της Πέμπτης για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας σχολιάζει σε γραπτή του δήλωση ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων.

Επισημαίνοντας ότι η συζήτηση στη Βουλή «ανέδειξε ένα πρωτοφανές γεγονός» ο κ. Σακελλίων εξηγεί πως «για ό,τι συμβαίνει στην χώρα ευθύνη  έχουν τα 11.000.000. Ανεύθυνος είναι μόνο ο πρωθυπουργός. Φταίει η αντιπολίτευση, φταίνε οι νέοι, φταίνε αυτοί που δεν τηρούν τα μέτρα, φταίνε οι ηλικιωμένοι στα γηροκομεία που μάλλον κάνουν κάθε βράδυ πάρτυ, φταίνε οι εργαζόμενοι που στοιβάζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς, φταίνε οι μαθητές που κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλο, άλλο αν αυτό το αποφάσισε ο “Μωυσής”, φταίνε οι εργαζόμενοι που «συνωστίζονται» στους χώρους δουλειάς, φταίνε οι συνταξιούχοι που πηγαίναν στα ΚΑΠΗ, φταίνε με λίγα λόγια όλοι εκτός από έναν. Τον πρωθυπουργό».

«Γι' αυτό» υπογραμμίζει ο Συντονιστής της ΝΕ Ροδόπης «με περισσό κυνισμό είπε “τι να τις κάνουμε τις περισσότερες ΜΕΘ;”. Γι' αυτό αρνείται τους μόνιμους διορισμούς στο Ε.Σ.Υ. Παίζει με την ζωή μας, με την υγεία μας, παίζει την τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων που τους οδηγεί στην ανέχεια. Αυτός όμως είναι ένας “αγέρωχος ανεύθυνος”».

Κλείνοντας ο κ. Σακελλίων προσθέτει πως «η σημερινή συζήτηση στη Βουλή ανέδειξε και ένα τραγικό για την χώρα σημείο. Ότι έχουμε έναν πρωθυπουργό που δεν έχει ενσυναίσθηση. Που αγνοεί πλήρως το πώς διαβιούν τα εκατομμύρια των Ελλήνων, η κοινωνική πλειοψηφία των εργαζομένων, των απολυμένων, των ανέργων, των αγροτών και των μικρομεσαίων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.