Στ. Σακελλιων: «Ερχεται νεα υφεση με υπογραφη Μητσοτακη»

Δύσκολο το τοπίο στα εργασιακά επισημαίνει ο Συντονιστής της ΝΕ Ροδόπης

Με μελανά χρώματα περιγράφει τα όσα θα συμβούν το αμέσως επόμενο διάστημα στον εργασιακό τομέα της χώρας μας ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων.

«Ο Ε.Φ.Κ.Α υπολογίζεται να έχει έλλειμμα μέχρι τέλους του χρόνου γύρω στα 3 δις. Η άρνηση της κυβέρνησης να πάρει εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης της εργασίας οδηγεί σε δραματική αύξηση της ανεργίας και σε ραγδαία πτώση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων» επισημαίνει συγκεκριμένα ο κ. Σακελλίων για να συμπληρώσει πως «επιπρόσθετα οι μειωμένοι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα απότοκο των πολιτικών που ακολουθεί η κυβέρνηση θα φέρει εκ των πραγμάτων και άλλο πλήγμα στα ταμεία. Η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει την κυβέρνηση στην εύκολη λύση».

«Ποια είναι αυτή;» διερωτάται ο ίδιος για να απαντήσει «μα η μείωση των συντάξεων. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου που δεν έχουν διαψευστεί μείωση έως και 25% και εκ περιτροπής εργασία σχεδιάζει η κυβέρνηση και για μεγάλα τμήματα του ευρύτερου τομέα».

«Άρα νέα αύξηση της ύφεσης. Μια ύφεση που εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης θα είναι ίσως η μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Όλα αυτά θα φέρουν την υπογραφή Μητσοτάκης. Ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση είναι ο λαός» επισημαίνει ο κ. Σακελλίων κλείνοντας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.