Σπουδαια προκριση για την Εθνικη Παιδων με εντονη Θρακιωτικη παρουσια!

Νίκη - πρόκριση κόντρα στο Κόσσοβο για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά
Στο τελευταίο της παιχνίδι για τον 5ο όμιλο της Elite Round η Εθνική Παίδων επικράτησε με 2-0 το Κόσσοβο και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ιρλανδία από τις 3 έως τις 19 Μαΐου.
 
Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν αναμφισβήτητα ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στο 19' κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, ενώ στο 42' ο ίδιος παίχτης έπειτα από ασίστ του Γρόσδη διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
 
Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά πέρασε ως δεύτερη στον 5ο όμιλο πίσω από την Αγγλία, η οποία επικράτησε με 1-0  της Ουκρανίας.
 
Στην απόλυτη επιτυχημένη ομάδα Παίδων το Θρακιώτικο στοιχείο είναι έντονο καθώς αγωνίζονται σε αυτήν ο Αβεντίς Αβεντισιάν, που αγωνίζεται στην Κ17 του ΠΑΟΚ, αλλά και οι Γιώργος Μανίσογλου και Νεκτάριος Κοτόπουλος, οι οποίοι αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΟ Ξάνθη.
 
ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τσάβος, Ασλανίδης, Καραμπέρης, Τζόλης, Σουρλής (80′ Κοτόπουλος), Αβεντισιάν, Παυλίδης, Γρόσδης (80′ Γροσδάνης), Καράκουτης (66′ Αρσενίδης), Λιάτσος (59′ Σιατούνης).
 
ΚΟΣΟΒΟ: Μπίσινγκερ, Πατσόλι, Χασάνι (69′ Λ. Αβντίλι), Ζούμπερι, Μπεκάι (46′ Χάτζα), Μ. Αβντίλι (69′ Τούσα), Λοκάι, Κριέζιου, Ασλάνι, Χουσεΐνι (46′ Μπιλάλι), Σπάχιου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.