«Speed Dating»: ενα πρωτοτυπο παιχνιδι γνωριμιας των νεων της Ευρωπης

Από το Europe Direct Κομοτηνής, για να γεμίσουμε το σάκο του «Άη Βασίλη»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης με τίτλο «Ο Άη Βασίλης Άργησε Μια Μέρα», της οποίας βασικός σκοπός είναι η συγκέντρωση τροφίμων, που θα διατεθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, για τη στήριξη οικογενειών σε ανάγκη, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης –Europe Direct Κομοτηνής, διοργανώνει ένα παιχνίδι γνωριμίας νέων της Ευρώπης στο «Speed Dating», το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 21:30 μμ στο art-cafe “Βαρόσι”(στον πεζόδρομο Ν. Τσανακλή 15).
 
Στη διάρκεια της δράσης νέοι από χώρες της Ε.Ε, οι οποίοι συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS+, με ένα πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο, παίζοντας και διασκεδάζοντας θα γνωριστούν με νέους της πόλης μας.
 
Στο χώρο θα υπάρχει και ο σάκος συλλογής τροφίμων του Άη Βασίλη. 

Σήμερα η πίτα του Europe Direct Κομοτηνής

Δοθείσης ευκαιρίας να σημειωθεί ότι υο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής και οι εθελοντές του, θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 21.00 την κοπή της πίτας τους, στα γραφεία του Κέντρου (στον πεζόδρομο Ν. Τσανακλή 15, κτίριο πρώην δημοτικής βιβλιοθήκης).
 
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνάντηση των εθελοντών και των πέντε εθελοντικών ομάδων για τον απολογισμό του 2015 και συζήτηση για καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους υλοποίησης των προγραμματισμένων δράσεων του 2016, οι οποίες ήδη έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
 
Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Παντελεήμων, ενώ θα παρευρεθούν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Χρήστος Μέτιος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, o Περιφερειακός Σύμβουλος Ταρκάν Μουλταζά, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αν.Μ.-Θ. στην επιτροπή υλοποίησης του έργου Europe Direct Κομοτηνής, ο Γιάννης Γκαράνης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής στην επιτροπή υλοποίησης του έργου, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ροδόπης (φορέα υποδοχής του Europe Direct) Στάθης Κεφαλίδης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, υπηρεσιών, συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, με τους οποίους έχει αναπτυχθεί διαχρονικά μια ουσιαστική σχέση συνεργασίας και οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα τις δράσεις του γραφείου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.