Σπαρτακος μαινομενος

Οργίλη ανακοίνωση του Σπάρτακου μετά την προσαγωγή τριών μελών του που μοίραζαν φυλλάδια για τη συμφωνία των Πρεσπών

Με μια οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «απάντησε» η παράταξη του Σπάρτακου στην προσαγωγή τριών μελών του, για εξακρίβωση στοιχείων, στην αστυνομική διεύθυνση Κομοτηνής την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου στην Κομοτηνή.
 
Τα τρία μέλη, που σύμφωνα με την ανακοίνωση ήταν ο κ. Πάρης Καλοδημίδης, ο κ. Παναγιώτης Καρακολίδης και η κ. Αγγέλα Μποζατζή, η οποία είναι και δημοτική σύμβουλος της παράταξης, προσήχθησαν αλλά αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, κατά τη διανομή, τονίζει η παράταξη, φυλλαδίων των Παμμακεδονικών Οργανώσεων (που έχουν πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις για το Μακεδονικό) στην Κομοτηνή, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.
 
Στην ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται υποτιμητικά στα μέλη της κυβέρνησης, μιλά για «σπάσιμο κάθε ρεκόρ αυταρχισμού και συμπλεγματικότητας κατά της κοινωνίας και των ζωντανών της δυνάμεων», μιλώντας επίσης για «συριζέικη ψυχοπνευματική καθήλωση που δεν επιτρέπει τη διακίνηση οποιασδήποτε κριτικής στην “πρόστυχη μειοδοσία της”» όπως τη χαρακτηρίζει.
 
Παρόλο που ανάλογα ενήργησε η Αστυνομία και σε άλλες πόλεις, η παράταξη θεωρεί πως οι ενέργειες σε βάρος της παράταξής τους είναι πιο έντονες, συνδέοντας τις δε με τις επικείμενες κρίσεις στην Αστυνομία. 

Καταγγελία για «στοχοποίηση» του επικεφαλής του από τοπικούς παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ 

Υπενθυμίζει δε την προσαγωγή για αφισοκόλληση, πριν την επίσκεψη Ερντογάν τον Δεκέμβριο, του επικεφαλής του Σπάρτακου κ. Κώστα Καραΐσκου, ενώ δηλώνει πως το τελευταίο διάστημα ο κ. Καραΐσκος στοχοποιήθηκε, από τοπικούς παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, για να του δημιουργήσουν υπηρεσιακά προβλήματα, με μεθοδεύσεις που παραπέμπουν «σε κατοχικούς πληροφοριοδότες», ενώ στην ανακοίνωση αναφέρεται σε χρηματοδότηση προς «λαθρόβια τρωκτικά του Διαδικτύου για να υποσκάψουν παντί τρόπω την εικόνα της παράταξης»
 
Καταλήγοντας, η παράταξη σημειώνει πως οι «Ιούδες του ελληνισμού» όπως τους χαρακτηρίζει, «φοβούνται τον πολιτικά εγγράμματο και δραστήριο ελληνικό λαό», τονίζοντας πως παραμένει, κατά την ίδια, «η μοναδική αδέσποτη, εθνολαϊκή δύναμη στη Θράκη, δίνοντας ραντεβού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.