Σπαρτακος Αγιων Θεοδωρων – Ορφεας Στρυμης 0-0

Χρυσός βαθμός για την Στρύμη μέσα στους Αγίου Θεοδώρους

Για την 7η αγωνιστική των Play Out της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Ορφέας Στρύμης αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε ένα πολύ μέτριο  παιχνίδι που είχε πολύ λίγες καλές στιγμές.

Το αποτέλεσμα ικανοποίει και τις δύο ομάδες κυρίως όμως τον Ορφέα Στρύμης που μετά την ήττα του Αετού Μίσχου από τον Ορφέα Ξυλαγανής αύξησε την μεταξύ τους διαφορά στους τρείς βαθμούς.
Έτσι  την επόμενη αγωνιστική  η ομάδα της Στρύμης που έχει ρεπό και παίρνει εύκολα τρείς βαθμούς άνευ αγώνα   θα θέλει ήττα του Αετού Μίσχου από τον Ηρακλή στις Σαπές για να κλειδώσει σε μεγάλο ποσοστό την σωτηρία.

Από την άλλη ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων  στις επόμενες τρείς αγωνιστικές θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή στη κατηγορία .
Μετρημένη στα δάχτυλα ήταν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι καθώς  στο σύνολο τους δεν ξεπερνούσαν τα 20 άτομα.

Αγωνιστικά το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακό με τις δύο ομάδες να  περιορίζονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου με ελάχιστες καλές στιγμές .
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός  του αγώνα ανέβηκε αισθητά με την Στρύμη να έχει ένα καλό δεκαπεντάλεπτο (52΄- 67΄) με καλές  φάσεις και τον Σπάρτακο να ισορροπεί το παιχνίδι  μετά το 75΄όπου και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ.
 
Το πρώτο ημίχρονο
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Στρύμη να πατάει κάπως καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 2΄όταν ο Κυνηγόπουλος από το όριο της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Μπόζης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.
Τα επόμενα 25 λεπτά κύλισαν χωρίς κάποια καλή φάση με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να αναλώνονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου.
Στο 28΄ για τον Ορφέα μετά  από  μια φάση διαρκείας στα καρέ του Σπάρτακου ο τερματοφύλακας Μπόζης έκανε έξοδο διώχνοντας την μπάλα προς τον Καρβουνίδη που έκανε αμέσως το σουτ αλλά ο Σεφέρης έδιωξε λίγο πριν περάσει την γραμμή.
Στο 31΄ο Σπάρτακος απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με ένα σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Παλπάνη που μπλόκαρε ο Κορωνάκης.
Στο 36΄και πάλι για τους γηπεδούχους μετά από βαθιά μπαλιά η μπάλα αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή του Ορφέα ο Μαυροματίδης δεν έκανε καλό υπολογισμό της μπάλας,  εκεί παρακολουθούσε την φάση ο Μπόζης Δ. που πήρε την μπάλα πέρασε τον  τερματοφύλακα Κορωνάκη  αλλά από αρκετά πλάγια θέση και υπό την πίεση του Καραμπουλάκη το πλασέ του δεν βρήκε στόχο.

Στο 39΄ για τους γηπεδούχους ο Κωνσταντόπουλος από πλάγια επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Κορωνάκης μπλόκαρε την μπάλα.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση ενός κακού πρώτου μέρους.
 
Το δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο μέρος  η ομάδα της Στρύμης μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να πετύχει κάποιο  τέρμα  απειλώντας στο 52΄ όταν μετά από φάουλ του Τζιότζιου ο Καραγεωργίου έπιασε την κεφαλιά αλλά σε ετοιμότητα ο Μπόζης μπλόκαρε.
Στο 55΄και πάλι για τον Ορφέα μετά από μια φάση διαρκείας ο Καραγεωργίου έπιασε μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ο Μπόζης με υπερένταση απέκρουσε την μπάλα η οποία χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό για τους φιλοξενούμενους ο Τζιότζιος εκτέλεσε κόρνερ σε πρώτη φάση ο Καμζελας έπιασε την κεφαλιά με τον Μπόζη να αποκρούει και στην συνέχεια  ο Καραγεωργίου έκανε την προβολή με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς του Σπάρτακου που έδιωξαν την μπάλα.

Στο 81΄μια καλή στιγμή για τον Σπάρτακο όταν ο Μπόζης Δ. βγήκε τετ α τετ με τον Κορωνάκη αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο πορτιέρο της Στρύμης.
Στο 83΄μετά από εκτέλεση κόρνερ από καλή θέση ο Χαρταλάκης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Στο 87΄ και πάλι για τους γηπεδούχους μέσα από την μεγάλη περιοχή ο Μπόζης Δ. έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε αργά ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κορωνάκη.
Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάτι  το αξιοσημείωτο με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό  και να φεύγουν ευχαριστημένες από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων: Μπόζης Α., Χαρταλάκης, Τέγος, Σεφέρης, Λεβεντέλης, Τσιπλακίδης, Κωνσταντόπουλος (46΄Παρασκευόπουλος), Κόγιος (90΄Γκέκας), Μπόζης Δ., Γαλεάδης, Παλπάνης (80΄Λουκίσας)
Ορφέας Στρύμης: Κορωνάκης, Καραμπουλάκης, Μανούκας (85΄Γκολέμης – 90΄Αραμπατζίδης), Μαυροματίδης, Καραγεωργίου, Απαλαγάκης, Καρβουνίδης, Κυνηγόπουλος, Καμζελας (70΄Καραγεωργόπουλος), Τζιώτζιος, Μακρής.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.