Σπαρτακος Αγιων Θεοδωρων – Ηρακλης Σαπων 1-2

«Ροπαλιά» παραμονής από τον Ηρακλή

Ο Ηρακλής Σαπών στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής των Play Out της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας  πέτυχε σημαντικό διπλό για την παραμονή του στην κατηγορία επικρατώντας  με σκορ 1-2 του Σπάρτακου .

Πλέον η ομάδα των Αγίων Θεοδώρων μετά από αυτό το αποτέλεσμα μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες καθώς στην τελευταία αγωνιστική θέλει έναν βαθμό για να σωθεί απέναντι όμως εκτός έδρας στον Αετό Μίσχου που θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.
Από την άλλη ο Ηρακλής Σαπών στην τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο του απέναντι στον Ορφέα Στρύμης θέλει και αυτός έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή ανεξαρτήτου αποτελέσματος του άλλου παιχνιδιού.
Αγωνιστικά  το παιχνίδι  ήταν μέτριο ποιοτικά  με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα αναγκάζοντας τον διαιτητή κ. Κακουλίδη να μοιράσει αρκετές κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη.
Από την αρχή του αγώνα φάνηκε  από την αρχή πως το ήθελε περισσότερο η ομάδα του Ηρακλή καθώς οι παίχτες του έδειχναν περισσότερο πάθος και θέληση  για τους  τρείς βαθμούς από τους γηπεδούχους.
Ωστόσο ο Σπάρτακος ευτύχησε να προηγηθεί με τον Δημήτρη Μπόζη  του Κομνηνού στο 12΄ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Γιακιμίδη που σκόραρε δις στο 15΄και στο 77΄χαρίζωντας το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.
Ο Ηρακλής Σαπών ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ποποβίδη στο 88΄.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 40 φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων και σίγουρα δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα που παρακολούθησαν.

Το πρώτο ημίχρονο
Η πρώτη φάση του παιχνιδιού ανήκει στους γηπεδούχους όταν ο Παρασκευόπουλος έβγαλε ωραία κάθετη  μπαλιά στον Κόγιο που από πλάγια έκανε τα σουτ με τον Ποζοφίδη να αποκρούει την μπάλα.
Στο 12΄ο Σπάρτακος θα πάρει κεφάλι στο σκορ όταν έξω από την μεγάλη περιοχή του Ηρακλή ο Γαλεάδης θα κερδίσει την κόντρα από τον Τριανταφυλλίδη θα βγάλει την σέντρα και με κεφαλιά ο Δημήτρης Μπόζης  του Κομνηνού θα πετύχει το  1-0.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ο Ηρακλής θα ισοφαρίσει όταν στο 15΄ο Ιωαννίδης νε ωραία μπαλιά θα βρει μέσ στην μεγάλη περιοχή αμαρκάριστο τον Γιακιμίδη ο οποίος με ωραίο πλασέ θα κάνει το 1-1.
Στο 24΄για τον Σπάρτακο ο  Δημήτρης Μπόζης  του Κομνηνού σε πρώτη φάση έκανε το σουτ ο Ποζοφίδης απέκρουσε την μπάλα, στην συνέχεια ο Γαλεαδης  θα βγάλει  την σέντρα  από κοντά ο Παρασκευόπουλος θα κάνει το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
Στο 30΄για τον Ηρακλή ο Εφρεμίδης προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπόζη αλλά το σουτ εκτός περιοχής μπλόκαρε ο πορτιέρο του Σπάρτακου.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους καθώς μέχρι την λήξη του δεν σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο.

Το δεύτερο ημίχρονο
Στην επανάληψη ο πρώτος που απείλησε ήταν ο  Σπάρτακος στο 54΄με ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Δημήτρη Μπόζη  του Κομνηνού  αναγκάζοντας τον Ποζοφίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Στο 77΄θα έρθει η ανατροπή του σκορ από τον Ηρακλή με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Γιακιμίδη αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τάσου Μπόζη που αν και ακούμπησε λίγο την μπάλα δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-2.


Στο 79΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους ο Ποποβίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει το σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο Μπόζης μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 81΄ο Ιωαννίδης για την ομάδα των Σαπών θα πιάσει ένα καλό δυνατό σουτ με υπερένταση έδιωξε  ο Μπόζης σε κόρνερ.
Στο 88΄ο Ηρακλής Σαπών θα μείνει με 10 παίχτες καθώς ο διαιτητής κ. Κακουλίδης έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ποποβίδη και αποχώρησε από το παιχνίδι.
Στα  2 + 6 λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι στο σκορ και έτσι το τέλος βρήκε μια αγκαλιά τους παίχτες του ο Ηρακλή Σαπών να πανηγυρίζουν μία πολύ σημαντική που σε μεγάλο ποσοστό τον κρατάει στην  πρώτη κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων (Μπόζης ): Μπόζης Τ,. Μπόζης Δ. Α., Τέγος, Σερίφης, Λεβεντέλης, Τσιπλακίδης, Γκέκας(61΄ Λουκίσας), Κόγιος, ,Μπόζης Δ,Κ., Γαλεάδης, Παρασκευόπουλος

Ηρακλής Σαπών (Τριανταφυλλίδης): Ποζοφίδης, Παπαγεωργίου, Ποποβίδης, Χρυστοφορίδης (70 ΄Τερσενίδης), Τριανταφυλλίδης, Γιακιμίδης, Παπαδόπούλος (58΄ Μαχαιρίδης), Ιωαννίδης, Πουρσανίδης, Ακριτίδης, Εφρεμίδης (90΄ Νταντίδης)

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.