«Σωσιβιο» στο παραπεντε για την παραλια Φαναριου!

5 θέσεις beach bar για 5+2 χρόνια εκμισθώνει η ΕΤΑΔ

Στην προκήρυξη ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση 5 θέσεων, που προορίζονται για την τοποθέτηση τροχήλατων καντινών και για την ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων στην παραλία Φαναρίου, προχώρησε επιτέλους η Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου. Οι προς εκμίσθωση θέσεις έχουν οριοθετηθεί κατά μήκος της παραλιακής έκτασης από το κάμπινγκ μέχρι τον δίαυλο Φαναρίου.
 
Η διάρκεια των μισθώσεων, που θα συναφθούν, ορίζεται από την υπογραφή των συμβάσεων μέχρι την 31.10.2020, με μονομερές δικαίωμα της ΕΤΑΔ να παρατείνει τη διάρκεια για 2 έτη από τη λήξη εκάστης αρχικής μίσθωσης. Η διενέργεια του διαγωνισμού για την εκμίσθωση των ανωτέρω θέσεων έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιουνίου στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε.
 
Αβέβαιο παραμένει αν και σε ποιο βαθμό οι ανάδοχοι, που θα προκύψουν από τον διαγωνισμό, θα καταφέρουν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν τα αναψυκτήρια εντός της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη κρίνεται άκρως σημαντική, αφενός γιατί δρομολογεί την αξιοποίηση της παραλιακής έκτασης του Φαναρίου με ορίζοντα τουλάχιστον 5ετίας- κάτι που ήταν διαχρονικό αίτημα των τοπικών φορέων- και αφετέρου γιατί η εκμίσθωση τμημάτων της επίμαχης έκτασης θα λειτουργήσει αποτρεπτικά ως προς την ανάπτυξη ελεύθερου κάμπινγκ κατά μήκος της παραλίας.
 
Περισσότερα στοιχεία για τους όρους του προκηρυχθέντα διαγωνισμού θα παρατεθούν στο αυριανό φύλλο του «ΠτΘ»…
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.