«Σκαλοπατι ικανοποιησης προσωπικων φιλοδοξιων το Επιμελητηριο για τον Α. Γραβανη»

Κριτική από τον Γ. Κιλτσίκη

Για «προδοσία» και «απογοήτευση» μερίδας των μελών του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο κ. Γιάννης Κιλτσίκης, ασκώντας κριτική προς τον κ. Αντώνη Γραβάνη. Αιτία της επίθεσης η επιλογή του κ. Γραβάνη να ηγηθεί συνδυασμού που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του δήμου Κομοτηνής, λίγους μήνες μετά την ανάδειξή του σε Πρόεδρο του ΕΒΕΡ. Όπως σημειώνει ο κ. Κιλτσίκης στην ανακοίνωσή του, που φέρει τον τίτλο «Όταν το Επιμελητήριο υποβιβάζεται σε σκαλοπάτι…», «οι προεκλογικές διαβεβαιώσεις  του κ. Γραβάνη  για  το ανιδιοτελές ενδιαφέρον  του για τα μέλη του, αποδείχτηκαν μόνο λόγια».

Παράλληλα ο ίδιος υπογραμμίζει πως «η δημαρχεία είναι η επόμενη  προσωπική φιλοδοξία του κ. Γραβάνη», για να καταλήξει πως «ώρα είναι να  διαλέξουν και οι προδομένοι το καλύτερο γι’ αυτούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν το Επιμελητήριο υποβιβάζεται  σε σκαλοπάτι…

Μόλις ένας χρόνος πέρασε  από τις εκλογές του επιμελητηρίου και  οι μάσκες έπεσαν.  Οι προεκλογικές διαβεβαιώσεις  του κ. Γραβάνη  για  το ανιδιοτελές ενδιαφέρον  του για τα μέλη του, αποδείχτηκαν μόνο λόγια. Η εξάντληση της τετραετίας  δεν αποτελεί πια προσωπικό του στόχο. Η δημαρχεία είναι η επόμενη  προσωπική φιλοδοξία του κ. Γραβάνη.

Και το επιμελητήριο; Τα μέλη του που πίστεψαν σε έννοιες όπως  «ειλικρίνεια»,  «ανιδιοτέλεια», «κοινό καλό»; Έρχονται αντιμέτωποι με την έννοια απογοήτευση.
Αλήθεια, ποια προσφώνηση προτιμάτε κ. Γραβάνη στις αμέτρητες εκδηλώσεις που εμφανίζεστε;  Πρόεδρος του επιμελητήριου ή υποψήφιος δήμαρχος;  Αλλά γιατί αναρωτιόμαστε πια; Έχετε ήδη διαλέξει το καλύτερο για σας.

Ώρα είναι να  διαλέξουν και οι προδομένοι το καλύτερο γι’ αυτούς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.