Σημαντικη προσθηκη με Γιαννακιτσιδη για τον Πανθρακικο

Δυναμώνει ακόμα περισσότερο το κέντρο των «Πρασίνων» της Κομοτηνής

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Πανθρακικός καθώς συμφώνησε με τον Χρήστο Γιαννακιτσίδη έτσι ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας του Νίκου Μπαχαρίδη τη νέα σεζόν.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί πριν 2 χρόνια με επιτυχία στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση του νταμπλ, κάτι που αποτελεί και στόχο της ερχόμενης σεζόν με την φανέλα του Πανθρακικού.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού έχει ως εξής:  «Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γιαννακιτσίδη.

Ο 26χρονος (γεννημένος 4 Ιουλίου 1994) Μέσος,  ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Ουζουνίδη-Γκουτσίδη, και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, και μετά στα Κ17 και Κ20 του Άρη.

Κατόπιν ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Δόξα Προσκυνητών και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, όπου κατέκτησε το νταμπλ αποτελώντας μάλιστα τον πρώτο σκόρερ για την ομάδα του και τον MVP του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης. Επίσης ήταν προ δεκαετίας μέλος στην «χρυσή» μικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που το 2009 κατέκτησε το τρόπαιο με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή.

Είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης και σε αυτά τα παιδιά κτίζεται ο νέος Πανθρακικός πάνω σε γερά θεμέλια! Καλώς ήρθες Χρήστο».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.