Σημαντικη ενισχυση με Γιαννακιτσιδη για Δοξα Γρατινης

Δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας του Ζόραν Στοϊνοβιτς

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του καλοκαιριού πραγματοποίησε η Δόξα Γρατινής, καθώς απέσπασε το «ναι» του Χρήστου Γιαννακιτσίδη, μέχρι πρότινος αρχηγού του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ο οποίος είχε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση των δύο τίτλων την σεζόν 2018/19.
 
Ο αρχηγός του νταμπλούχου Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου δεν άντεξε άλλο την περίοδο αναμονής και το πώς θα κατέβει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και προτίμησε να παραμείνει στην ΕΠΣ Θράκης και να αγωνιστεί με την φιλόδοξη Δόξα Γρατινής που πλέον με αυτόν είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο μαζί με τον Πανθρακικό και το Ν. Σιδηροχώρι. Φέτος μάλιστα ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 τέρματα μετά τον Βάσκο.
 
Ο 25χρονος (γεννημένος 4 Ιουλίου 1994), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Ουζουνίδη-Γκουτσίδη, και στην συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, και μετά στα Κ17 και Κ20 του Άρη, όπου ξεχώρισε από τον προπονητή τότε του Άρη Σάκη Τσιώλη. Κατόπιν ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Δόξα Προσκυνητών και ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου. Επίσης ήταν προ δεκαετίας μέλος στην «χρυσή» μικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που το 2009 κατέκτησε το τρόπαιο με προπονητή τον Κώστα Γεμενετζή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.