Σιμπελ Μουσταφαογλου «Θα δωσω αυτον τον αγωνα με ολες τις δυναμεις μου για να γινω η νεα δυναμικη φωνη των συντοπιτων μου»

Με αφορμή την ανακήρυξη της υποψηφιότητάς της

Μετά την πολυετή πορεία της στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στα κομματικά όργανα του χώρου της κεντροαριστεράς η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Φώφης Γεννηματά να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών της Ροδόπης υπό την «ομπρέλα» του ΚΙΝΑΛ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Η υποψηφιότητά της ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος μαζί με τα ονόματα της πλειοψηφίας των υπολοίπων υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.
 
Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Ραδιόφωνο του Παρατηρητή  η κ. Μουσταφάογλου έκανε λόγο για τιμητική πρόταση από μέρους της προέδρου του ΚΙΝΑΛ την οποία και αποδέχθηκε με γνώμονα την αγωνία και τον φόβο που διέκρινε στα μάτια των συντοπιτών της. «Βλέπω πολύ καλά πόσο παλεύει ο κόσμος να μη χάσει την τελευταία του ελπίδα. Θα δώσω αυτόν τον αγώνα με όλες τις δυνάμεις μου για να γίνω η νέα φωνή και η δυναμική φωνή των συντοπιτών μου» τόνισε η ίδια, εκτιμώντας πως οι εκλογές δεν είναι μακριά, αλλά θα γίνουν πολύ σύντομα.
 
«Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα εκείνα που θα πρέπει να δώσει λύση η κεντρική εξουσία» διαβεβαίωσε η κ. Μουσταφάογλου, θυμίζοντας τη διαρκή επαφή της με τους ανθρώπους σε όλη την έκταση της Ροδόπης ήδη από την εποχή που διατελούσε νομαρχιακή σύμβουλος. Επαφή που δεν έχασε και στα χρόνια που ακολούθησαν. 

«Στις επερχόμενες εκλογές νομίζω πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα σε αυτή τη χώρα» 

Άλλωστε σύμφωνα με την ίδια «ο ρόλος του κάθε ασχολούμενου με την πολιτική είναι να προστατεύσει και να υπηρετήσει τον τόπο του. Όσο το δυνατόν να μπορέσει να μεταφέρει τις αγωνίες των πολιτών στο κέντρο». Αυτός είναι και ο στόχος της όπως εκμυστηρεύθηκε καθώς «με την αλλαγή που θα γίνει στις επερχόμενες εκλογές νομίζω πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα σε αυτή τη χώρα και θα έρθει ξανά η ελπίδα πίσω. Δεν είμαι άνθρωπος που χάνει εύκολα, ξέρω να παλεύω».
 
Ερωτηθείσα για τον ρόλο που θα κληθεί να παίξει το Κίνημα Αλλαγής την επομένη των εκλογών η ίδια σημείωσε αρχικά ότι «ο κόσμος, που στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις έφυγε από κόμμα, βλέπω ότι ξαναγυρίζει, κάτι που σημαίνει ότι αυτό που αναζήτησαν στα άλλα κόμματα δεν το βρήκαν». Μάλιστα εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως  «το ΚΙΝΑΛ θα είναι σίγουρα μια μεγάλη δύναμη στο ελληνικό κοινοβούλιο και από εκεί θα μπορεί ο κόσμος να εκπροσωπηθεί καλύτερα». Ένα από τα χαρακτηριστικά που συντείνουν σε αυτή την άποψη, κατά την κ. Μουσταφάογλου είναι ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει μια μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων. «Το 30% είναι νέοι κάτω από 40 ετών και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι γυναίκες, γύρω στο 40%. Πράγμα που δείχνει ότι η ενεργή συμμετοχή τόσο των νέων όσο και των γυναικών αποτελεί για εμάς προτεραιότητα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. 

«Θα παραμείνω στο πλευρό του Γιάννη Γκαράνη» 

Όσο για τις δημοτικές εκλογές η κ. Μουσταφάογλου τόνισε πως «θα παραμείνω στο πλευρό του Γιάννη Γκαράνη. Είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχός μας. Είναι μια δυναμική παράταξη που ήταν και θα παραμείνει ενωμένη και πιστεύω ότι θα είναι η νικηφόρα παράταξη για τον δήμο Κομοτηνής της επόμενη μέρα. Όσο αφορά στη δική μου υποψηφιότητα θα είμαι υποψήφια και θα παραμείνω και θα στηρίζω δυναμικά τον Γιάννη Γκαράνη και την “Κοινωνία Πολιτών”».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.