“Σφραγισε” την παραμονη το Αβατο με τη νικη απεναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Άρης Αβάτου - ΠΑΟΚ Κοσμίου 4-2
Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής κατηγορίας ο ΠΑΟΚ Κοσμίου φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του ΑΟΞ  από τον Άρη Αβάτου με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν αρκετά μεστή εμφάνιση φτάνοντας σε μία ακόμη εύκολη νίκη με σκορ 4-2.
 
Η νίκη αυτή της ομάδας του κ. Αλέξη Ξανθόπουλου σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία πετυχαίνοντας έτσι τον στόχο που είχαν θέσει οι άνθρωποι του Άρη στην αρχή της σεζόν. Από την άλλη το Κόσμιο γνώρισε άλλη μία ήττα που είχες ως αποτέλεσμα τον μαθηματικό υποβιβασμό των ασπρόμαυρων με τους ανθρώπους της ομάδας να αναμένουν πλέον την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν με αρκετή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7' ο Γκέκας με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του έπειτα από ασίστ του Τσέκου. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αρκετά κακός με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να γίνει περισσότερο απειλητικός επιθετικά χωρίς όμως  κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.
 
Στο 42ο λεπτό ο Κρασώνης διπλασίασε τα τέρματα του Αβάτου με κοντινό πλασέ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γκέκας με το δεύτερο προσωπικό τέρμα “καθάρισε” το ματς κάνοντας το 3-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
 
Στην επανάληψη, οι ασπρόμαυροι μπήκαν με αρκετή διάθεση στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να μειώσουν το σκορ, που σαφέστατα ήταν…μαγική εικόνα. Στο 55' ο Καρασιούνας, έπειτα από ασίστ του Τζατζανά, μείωσε από κοντά σε 3-1 αναθερμαίνοντας τις ελπίδες της ομάδας του, όμως στο 66' ο Σιχλιμοίρης με δυνατό σουτ έκανε το 4-1 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.
 
Στο 90+3 ο Νάνος έκανε ωραία ατομική ενέργεια  με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να δοκιμάζει δυνατό σουτ, τον Αθανασίου να αποκρούει, όμως τον Ρουμπιέ να παίρνει το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά να σημειώνει το τελικό 4-2.
 
Άρης Αβάτου (Αλ. Ξανθόπουλος): Αμουτζάκης(46΄Αθανασίου), Μίλλερ, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας(64′ Ζωσιμίδης), Τσέκος(46′ Σιχλιμοίρης) Κρασώνης(80′ Κιουμουρτζής), Ψεμματάς.
 
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Σ. Αϊβάζης): Δεληγιάννης(75′ Ράπτης), Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Νάνος, Στοΐνοβιτς, Ρουμπιές, Ερκάν, Κυριακόπουλος(81′ Λάσκαρης), Καρασιούνας(77′ Βούλγαρης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.