«Σφραγισε» μεσω Κομοτηνης την εισοδο στην τετραδα η Φιλια Ορεστιαδας

Νίκη για τον Αίαντα και την Α.Ε. Κομοτηνής

 Στο μοναδικό ουσιαστικά παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Φιλία Ορεστιάδας πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή επικρατώντας του Δημοκριτείου με 57-66 «κλείνοντας» εισιτήριο για τα Play-Off της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Εκεί θα βρίσκεται και ο Αίας Κομοτηνής, που επικράτησε με 72-54 της Αγίας Βαρβάρας τερματίζοντας στην 3η θέση του ομίλου. Νικέλης με 17 και Ζολώτας με 16 ηγήθηκαν στο σκοράρισμα για την ομάδα του Δημήτρη Οικονομίδη ενώ στην αντίπερα όχθη τα αδέρφια Μπαλαμπουγιούκη ήταν πρώτοι σκόρερ με 17 πόντους έκαστος.

Η Φιλία Ορεστιάδας, έχοντας «αιχμή του δόρατος» τον Σαββουλίδη επικράτησε του Δημοκριτείου με 57-66 έχοντας τα ηνία στο σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το τελευταίο παιχνίδι με την φανέλα του Δημοκριτείου για τους Νταγιάντη και Κώστα που ολοκληρώνουν τον κύκλο σπουδών στην πόλη μας.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής που αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα επικράτησε στις λεπτομέρειες του μαχητικού Έβρου Σουφλίου με 54-59.

Στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ από τον 2ο Όμιλο της Α1 κατηγορίας προκρίθηκαν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Αρίων Ξάνθης, ο Αίας Κομοτηνής και η Φιλία Ορεστιάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.