Σεμιναριο στη Ξανθη διοργανωνει για τις 25 Οκτωβριου το Χ.Α.Α.

Τρίωρο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Ξάνθη, θα πραγματοποιήσει στις 25 Οκτωβρίου, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, δίνοντας προτεραιότητα στον επενδυτή και επιδιώκοντας την προαγωγή της χρηματιστηριακής παιδείας.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα δοθεί η δυνατότητα στους επενδυτές να ενημερωθούν για το ισχύον θεσμικό πλαίσιο του Χρηματιστηρίου, τον τρόπο διενέργειας των συναλλαγών, τις υποχρεώσεις παροχής ενημέρωσης από τις εισηγμένες εταιρίες και τις υποχρεώσεις των βασικών μετόχων τους και των ΑΧΕ και ΑΕΛΔΕ προς τους πελάτες τους και τις προϋποθέσεις εισαγωγής εταιριών στο ΧΑΑ και τις ευθύνες των αναδόχων.

Παράλληλα, στη διάρκεια του εν λόγω σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα εταιρικά γεγονότα στα οποία καλείται ο μέτοχος να δώσει έγκριση, τη σημασία των θεμελιωδών μεγεθών στην αξιολόγηση μιας εταιρίας, το margin account (περιθώριο ασφάλισης) και το short selling (ανοικτές πωλήσεις), τη νέα μέθοδο υπολογισμού της τιμής κλεισίματος και τη διαδικασία διενέργειας συναλλαγών στην τιμή κλεισίματος. Χορηγός του σεμιναρίου είναι η DF ΑΧΕΠΕΥ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.