Σειρα μεταλλιων για του αθλητες του «Ηροδικου» στο Βερολινο

Παγκόσμιο ρεκόρ από τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη - Στο βάθρο και οι Δημήτρης Καρυπίδης και Σεμιχά Ριζάογλου

Σε προσωπική υπόθεση του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία της πόλης μας, του «Ηρόδικού» εξελίχθηκε το ανοιχτό πρωτάθλημα κολύμβησης IDM BERLIN 2016  που διεξήχθη στο Βερολίνο από τις 9 έως και τις 12 Ιουνίου, καθώς όχι ένας, όχι δύο, αλλά τρεις αθλητές του ξεχώρισαν με την παρουσία τους, ανεβαίνοντας από την πρώτη μάλιστα ημέρα της διοργάνωσης και στο βάθρο.
 
Πρώτος εξ αυτών ο Εβρίτης Δημήτρης Καρυπίδης, ο οποίος κατά τις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης κατέκτησε τέσσερα  χρυσά μετάλλια, το πρώτο εκ των οποίων στα 200 μέτρα ελεύθερο κατηγορίας S1 με επίδοση 6:25:98, ενώ το δεύτερο στα 200 μέτρα ύπτιο επίσης κατηγορίας S1 με επίδοση  6:29:41, χρόνοι που συνιστούν και ατομικά του ρεκόρ. Τα μετάλλια όμως για τον αθλητή το υ «Ηρόδικου» δεν σταμάτησαν εδώ καθώς κατέκτησε δύο ακόμη ασημένια μετάλλια στα  και κατηγορίας S1.
 

Δεύτερος ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία S9 και την 4η θέση σε όλες τις κατηγορίες στα 100μ. πεταλούδας με επίδοση 1:01.48, ενώ στην τρίτη μέρα της διοργάνωσης ο Εβρίτης αθλητής κατέρριψε το ρεκόρ κόσμου στα 200 μέτρα πεταλούδα κατηγορίας S9 με επίδοση 2:10.25, τρία δευτερόλεπτα λιγότερα από το προηγούμενο ρεκόρ που επίσης κατείχε ο ίδιος.


 
Οι διακρίσεις των αθλητών του «Ηρόδικου» συνεχίστηκαν με την Σεμιχά Ριζάογλου, η οποία κατέκτησε τρία συνολικά μετάλλια, δύο ασημένια, στα 50 και 100 μέτρα ύπτιο – καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 2:25.32- στην κατηγορία S3 και ένα χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S3.

 
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά και τους προπονητές τους Γιώργο Τυλιγαδά, Τάσο Καλλιτσάρη και Μαρία Μπαξεβάνη, με ευχές για αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.