Σε νεο χωρο σταθμευσης αυτοκινητων αναδεικνυεται η κεντρικη πλατεια της Κομοτηνης

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται το φαινόμενο

Όχι ένα,  ούτε τρία… αλλά οχτώ ολόκληρα αυτοκίνητα, παρκαρισμένα πάνω στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, κατέγραψε η κάμερα συμπολίτη μας, χθες το πρωί, την οποία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για το φαινόμενο.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά, που, είτε δημοσιογράφοι είτε συμπολίτες μας, αποτυπώνουν εικόνες όπως η εν λόγω, που συνοδεύει το σχόλιο, καθώς αυτή τείνει, αν δεν έχει ήδη, να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας.
 
Μέρος της καθημερινότητάς μας για το οποίο φυσικά και ενιστάμεθα, δίχως ωστόσο οι αντιδράσεις αυτές, όπως φαίνεται, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν από τους αρμοδίους.
 
Και φυσικά, όπως έχει καταγραφεί πολλάκις στο παρελθόν, αιτία της γέννησης του φαινομένου είναι τόσο η κουλτούρα, που δεν μας διακατέχει όπως φαίνεται, γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με την ελλιπή  αστυνόμευση έχει ξεπεράσει το στάδιο των «ανησυχητικών» διαστάσεων, όσο φυσικά και η έλλειψη θέσεων παρκαρίσματος στο κέντρο της πόλης.
 
Χιλιοειπωμένα και πολλάκις καταγεγραμμένα… τα προβλήματα, κάτι το οποίο δεν μπορούμε να ισχυριστούμε για τις λύσεις του προβλήματος που έχουν, ή μάλλον δεν έχουν, προταθεί. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.