Σε κλιμα Χριστουγεννων και το Νεο Σιδηροχωρι

Συνέχεια στην προσπάθεια του Δήμου Κομοτηνής για τους περιφερειακούς οικισμούς του

Ο Δήμος Κομοτηνής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνει φέτος, συνεχίζει την προσπάθεια να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα  και σε περιφερειακούς οικισμούς του.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Ενότητα Νέου Σιδηροχωρίου, το Τοπικό Συμβούλιο, τον Μορφωτικό Όμιλο, τον Σύλλογο Γυναικών και το ΚΑΠΗ Νέου Σιδηροχωρίου, φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία του οικισμού. Συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Δημοτικής Ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου και με τη συμμετοχή αιρετών και κατοίκων μεταφέρθηκε το μήνυμα του εορτασμού και στο Νέο Σιδηροχώρι.

Οι γυναίκες του οικισμού παρασκεύασαν και πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακά κεράσματα, ενώ ο Άη Βασίλης χάρισε δώρα στα μικρά παιδιά. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή Αγάπης και χαράς, που πρέπει να διατρέχει ως πνεύμα το σύνολο του Δήμου Κομοτηνής.   
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.