Σε Φαναρι και Μαρωνεια τηλεοπτικο συνεργειο του Βουλγαρικου σταθμου εθνικης εμβελειας “bTV”

Σε συνέχεια της προσπάθειας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για την προβολή των δυνατοτήτων της ΠΑΜ-Θ στο εξωτερικό

Στην Ροδόπη και συγκεκριμένα στις παραλιακές ζώνες των Δήμων Κομοτηνής και Μαρωνείας-Σαπών βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες τηλεοπτικό συνεργείο του εθνικής εμβέλειας βουλγαρικού τηλεοπτικού σταθμού “bTV” για να γνωρίσει από κοντά και να αποθανατίσει τις ομορφιές του νομού μας, αλλά και τις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρονται, τόσο σε ό,τι αφορά την διασκέδαση, όσο και την γαστρονομία και τα αξιοθέατα.


 
Πρόκειται για τη συνέχεια μίας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στη Σόφια για την προβολή της περιοχής μας, με στόχο την υπενθύμιση στου Βαλκάνιους, και όχι μόνο, γείτονές μας, των δυνατοτήτων της περιοχής και της ακόμα μεγαλύτερης ανάδειξής της. Μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και αφορά στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
 
Σε ό,τι αφορά την τελευταία αυτή επίσκεψη του βουλγαρικού τηλεοπτικού συνεργείου, αφορούσε στην παρουσίαση της Ροδόπης και των λιγότερο γνωστών, όπως επεσήμανε μιλώντας στον «ΠτΘ» ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, γωνιών του νομού μας, σε τηλεοπτικές εκπομπές του καναλιού που έχουν να κάνουν με το life style αλλά και προτάσεις τουρισμού.


 
Μεταξύ του πολυμελούς συνεργείου ήταν και ο πολύ γνωστός στη γειτονική χώρα παρουσιαστής Borislav Lazarov, ο οποίος δήλωσε κατενθουσιασμένος από τα όσα κατέγραψε. Συγκεκριμένα ο ίδιος και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στις περιοχές του Φαναρίου αλλά και της Μαρώνειας, από ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτές και επομένως αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές αυτών, ενώ το βράδυ της Τετάρτης ξεναγήθηκαν αντίστοιχα και στην πόλη της Κομοτηνής, ούτως ώστε να γνωρίσουν τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή σε ό,τι αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση.
 
Η Ροδόπη και η Κομοτηνή πιο συγκεκριμένα αποτέλεσαν τον τελευταίο σταθμό της επίσκεψής τους, καθώς τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα, ενώ σύμφωνα με τον κ. Αμοιρίδη, επόμενος σταθμός τους θα είναι η Σαμοθράκη. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.