Σε επιφυλακη ο Δημος Ιασμου για συμπτωματα Κορωνοιου

Συνεχής η επικοινωνία με τους δημότες που επέστρεψαν από το εξωτερικό, άλλοι 14 θα τεθούν σε καραντίνα επιστρέφοντας από τη Νορβηγία

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις στον Δήμο Ιάσμου

Σε συνεχή επικοινωνία με 23 δημότες, που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκεται ο Δήμος Ιάσμου, με τον Δήμαρχο κ. Οντέρ Μουμίν να τονίζει σε ανακοίνωσή του πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με αυτούς, και κανείς τους δεν παρουσιάζει συμπτώματα, άπαντες εμφανίζονται απολύτως υγιείς.
 

Όπως αναφέρει, αύριο αεροπορικώς μεταφέρονται 12 δημότες στην Αθήνα από τη Νορβηγία. Με τη συνδρομή του δήμου Ιάσμου και με ασφάλεια θα μεταφερθούν στις οικίες τους και θα τεθούν σε υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα.
 
«Έχουμε στη διάθεση μας τα στοιχεία όλων όσοι επαναπατρίστηκαν και επαναπατρίζονται από τις Ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία. Η συνεργασία μας με τις τοπικές αστυνομικές αρχές είναι άψογη και άκρως αποτελεσματική» σημειώνει.
 

Για αυτό και καλεί για άλλη μια φορά τους συνδημότες του να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα κατ ΄ οίκον περιορισμού.
 
«Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ενωμένοι δεν ξεχνάμε ότι όσοι επιστρέφουν από Ευρωπαϊκές χώρες είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με καχυποψία και προκαταλήψεις αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα» ανέφερε.
 

Παράλληλα συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις δρόμων, παιδικών χαρών, δημοσίων κτιρίων, στάσεων και πλατειών. «Πράττουμε με αίσθημα υψηλής ευθύνης  ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ασφάλεια και την υγεία των συνδημοτών μας. Είθε ο Θεός να είναι συμπαραστάτης μας σε τούτες τις δύσκολες ώρες» καταλήγει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.