Σε εκθεση Τουρισμου στο Βελιγραδι η Νομαρχιακη Αυτοδιοικηση Δραμας – Καβαλας –Ξανθης

Καθοριστική η παρουσία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης και στην Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι στις 18-22 Απριλίου 2006.

Ο εκπρόσωπος του Υπερνομάρχη, κ. Δημήτρης Πραβίτας, συνοδευόμενος από τον Αντινομάρχη Καβάλας, κ. Μιχάλη Τσοκτένογλου, επισκέφθηκαν κατόπιν πρόσκλησης τον Δήμο Τσουκάριτσα της περιοχής Βελιγραδίου.

Κατά την συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Ντράγκαν Τάσιτσ και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε παρουσίαση της περιοχής της Υπερνομαρχίας με έντυπο αλλά και ηλεκτρονικό υλικό, ανταλλάχθηκαν απόψεις τουριστικού ενδιαφέροντος και ερευνήθηκαν οι προοπτικές ανοίγματος της τουριστικής αγοράς της Γιουγκοσλαβίας στην περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, κ. Κωνσταντίνος Τάτσης, μετά την ενημέρωση του επικοινώνησε και προσκάλεσε τον Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τσουκάριτσα να επισκεφθούν τους τρεις Νομούς Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης, καθώς και το νησί της Θάσου στα τέλη Μαΐου προκειμένου να διερευνηθούν εκ του σύνεγγυς οι προαναφερόμενες προοπτικές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.