Σε εκλογικη ετοιμοτητα εθεσε τις ΝΟΔΕ της Θρακης ο Γραμματεας Οργανωτικου Στ. Κονταδακης

Σύσκεψη στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή στελεχών από Ροδόπη, Έβρο και Ξάνθη - Ξεκίνησαν οι προεργασίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις υποψηφιότητες στις τοπικές ΝΟΔΕ

Στην Κομοτηνή βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στυλιανός  Κονταδάκης, ο οποίος μαζί με κλιμάκιο της γραμματείας συμμετείχε σε κοινή συνεδρίαση των ΝΟΔΕ Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης.
 
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να εκτεθούν τυχόν προβλήματα που έχουν οι τοπικές οργανώσεις, καθώς και η καλύτερη οργάνωση τους ενόψει και του «θερμού» προεκλογικού χειμώνα που αναμένεται.
 

Αυτό που ζητήθηκε από το γραμματέα, σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Γιάννης Βεζυριαννίδης, είναι οι οργανώσεις να βρίσκονται συνεχώς σε εκλογική ετοιμότητα, γιατί οι εκλογές πλέον μπορούν να έρθουν ανά πάσα στιγμή.
 
Τονίστηκε δε πως δεν θα πρέπει να υπάρχει εσωστρέφεια, αλλά να προσπαθήσουν με ένα εντονότερο ρυθμό να κοινοποιήσουν την διάθεση τόσο του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξης να έρθουν κοντά στον κόσμο και να κοινοποιήσουν το πρόγραμμα της ΝΔ.
 
Η επίσκεψη έγινε και ενόψει της ανόδου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, που θεωρούν ότι αποτελεί μια σημαντική στιγμή, γιατί όπως σημείωσε ο κ. Βεζυριαννίδης «ο κ. Τσίπρας στα εγκαίνια της Έκθεσης θα πει πολλά, θα τάξει πολλά και θα πρέπει ο κόσμος να ακούσει τον κ. Μητσοτάκη, που θα πει αλήθειες και πράγματα που είναι εφαρμόσιμα, σε αντίθεση με αυτά που θα υποσχεθεί για ακόμα μια φορά ο κ. Τσίπρας. 

Προεργασίες για τις υποψηφιότητες 

Η σύσκεψη κινήθηκε και σε αυτοδιοικητικά θέματα και τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, με το παρόν να δίνει από τη γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Γιάννης Μπίκος.
 
Αυτό που ζητήθηκε τόσο από τους προέδρους όσο και τα μέλη, σημείωσε ο κ. Βεζυριαννίδης, είναι οι εισηγήσεις που θα παραδώσουν οι ΝΟΔΕ όσο αφορά στα πρόσωπα στις αυτοδιοικητικές εκλογές να έχουν βαρύνουσα σημασία.
 
Για αυτό και έχει δημιουργηθεί μια επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, η οποία θα ασχοληθεί μετά την ΔΕΘ με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
 
«Από την πρώτη ημέρα ο κ. Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί ότι οι εισηγήσεις που θα γίνονται από τις ΝΟΔΕ θα παίζουν ρόλο στην τελική επιλογή του προσώπου» σημείωσε ο κ. Βεζυριαννίδης, ο οποίος επισήμανε πως ήδη γίνονται επαφές, έχει γίνει προεργασία, αλλά όλα θα κινηθούν με εντονότερο ρυθμό μετά την ομιλία του αρχηγού της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, ώστε να διαμορφωθούν οι εισηγήσεις που θα αποσταλούν στην κεντρική ηγεσία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.