Σε διεθνη διαγωνισμο για την προμηθεια καυσιμων και πετρελαιου θερμανσης προχωρα ο Δημος Κομοτηνης

Για τα έτη 2020-21 - Ο προϋπολογισμός για καύσιμα και πετρέλαιο θέρμανσης ανέρχεται σε σχεδόν 2 εκ ευρώ

Τον διαγωνισμό για την προμήθεια καυσίμων και πετρελαίου θέρμανσης του Δήμου και των νομικών του προσώπων για τα έτη 2020-21 ενέκρινε την Τρίτη 2 Απριλίου η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Κομοτηνής, η συνολική αξία του οποίου ανέρχεται σε σχεδόν 2 εκ. ευρώ.
 
Ο διαγωνισμός αυτός είναι ο τυπικός διαγωνισμός που γίνεται από το Δήμο, ο οποίος είχε κάνει κάτι ανάλογο το 2017, για τα έτη 2018-19.
 
Βέβαια να υπενθυμίσουμε πως υπήρξε ζήτημα με τη δυνατότητα του προμηθευτή να καλύψει αυτές τις ποσότητες στο Δήμο Κομοτηνής, με αποτέλεσμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής να προχωρήσει στην έκπτωσή του, όσο αφορά την προμήθεια του ίδιου του Δήμου.
 
Οι ανάγκες αυτές καλύφθηκαν για το υπόλοιπο του 2019 με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από την Οικονομική Επιτροπή, όμως ήδη προχωρά η διαδικασία για την επόμενη διετία, μιας πρακτική που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια από το Δήμο (η διακήρυξη για τα έτη 2018-19 είχε δοθεί στη δημοσιότητα τον Απρίλιο του 2017).
 
Στόχος είναι η διαδικασία, ακόμα και αν υπάρξουν ενστάσεις, να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2019, ώστε να συνεχίσει χωρίς προβλήματα η τροφοδοσία του Δήμου με καύσιμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.