Σε ασκησεις ισορροπιας αναμεσα σε λακκουβες και λασπες επιδιδονται καθημερινα οι γονεις των νηπιων του βρεφονηπιακου σταθμου του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνη
Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται δεν είναι από κάποια τριτοκοσμική χώρα, με παντελή έλλειψη υποδομών, αλλά από την Κομοτηνή του 2014, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της πόλης.

Προέρχονται συγκεκριμένα μπροστά από τον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ, ο οποίος βρίσκεται κάτω από το σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», στον παράδρομο που έχει κατεύθυνση προς τις εργατικές του Σταθμού.

Το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου είναι αφημένο στη μοίρα του εδώ και πολλά χρόνια, καθώς η λύση, που ακούει στο όνομα «ασφαλτόστρωση», ήταν και εξακολουθεί να είναι άγνωστη για τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Κάθε φορά, που βρέχει, οι μεγάλες λακκούβες μπροστά από την είσοδο του σταθμού μετατρέπονται σε λίμνες, ενώ οι γονείς με τα νήπια αγκαλιά επιδίδονται σε ασκήσεις ισορροπίας, ωσάν σε ναρκοπέδιο, για να πάνε και να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σταθμό.

Η κατάσταση δεν είναι άγνωστη, φυσικά, στην παρούσα δημοτική αρχή, αλλά παρ’ όλες τις υποσχέσεις για ουσιαστική παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, ο φετινός χειμώνας βρήκε τους δεκάδες γονείς των νηπίων στο ίδιο έργο θεατές.

Οι τελευταίοι, πέρα από τη δικαιολογημένη αγανάκτηση που προκαλεί μια τέτοια κατάσταση, εξέφρασαν στον «ΠτΘ» και την αγωνία τους για τους ενδεχόμενους κίνδυνους, που αυτή εγκυμονεί. Άραγε θα συγκινηθεί κάποιος; Και πότε;
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
