Σε αναστολη του εκπαιδευτικου εργου η ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ λογω του Σχεδιου Νομου του Γ. Βασιλειαδη

Κοινή πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών και καθηγητών την Δευτέρα στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής

Η αναστολή της λειτουργίας της ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής από χθες, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, το μεσημέρι έως και την προσεχή Δευτέρα, αποφασίστηκε χθες στη γενική συνέλευση της Σχολής, σε συνέχεια των αντιδράσεων που αναπτύσσονται σε πανελλαδικό επίπεδο απέναντι στον προωθούμε από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη αθλητικό νόμο.
 
Η γενική συνέλευση του Τμήματος αποφάσισε την αναστολή του εκπαιδευτικού έργου του Τμήματος έως και την προσεχή Δευτέρα, καταληκτική ημερομηνία της ηλεκτρονικής διαβούλευσης του σχετικού νομοσχεδίου, αλλά και ημέρα κατά την οποία σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του κ. Βασιλειάδη και των Κοσμητόρων των ΣΕΦΑΑ όλης της χώρας.
 
Αμέσως μετά την απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ, υπήρξε συνάντηση και με τους φοιτητές του Τμήματος, κατά την οποία αποφασίστηκε η κοινή πορεία διαμαρτυρίας, φοιτητών και καθηγητών, για την προσεχή Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, ενώ για σήμερα στις 11 το πρωί είναι προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ στην Κομοτηνή, ούτως ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα αυτού να εκφράσει και δημοσίως τις αντιρρήσεις της ως προς τις προωθούμενες αλλαγές.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.