Σχεδον το ενα τριτο του μισθωματος της «εβγαλε» η Στεγη Αγαπης

Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας - Διοργανώθηκε από τη Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής και τη Λέσχη «Θράξιππος»

Η συγκέντρωση του ενός τρίτου του ετήσιου μισθώματος της «Στέγης Αγάπης» ήταν το αποτέλεσμα της Φιλανθρωπικής επίδειξης μόδας που διοργάνωσαν η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής και η Λέσχη «Θράξιππος», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής, το απόγευμα της Κυριακής, 28 Μαΐου στο ξενοδοχείο “Chris and Eve”.
 
Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του προγράμματος της «Στέγης Αγάπης» που συμπληρώνει ήδη ένα εξάμηνο λειτουργίας, φιλοξενώντας συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, στόχος ο οποίος επετεύχθη χάρη στην παρουσία συμπολιτών μας που έδωσαν το «παρών».
 

Ο σκοπός της εκδήλωσης όμως επετεύχθη και χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά των επιχειρηματιών και καταστημάτων της πόλης που συνέδραμαν για την υλοποίησή της, ήτοι το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Aralie, που παρουσίασε εντυπωσιακές επιλογές για  την σύγχρονη γυναίκα, το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων COVERI MEN, που επίσης παρουσίασε ολοκληρωμένες προτάσεις ένδυσης και υπόδησης για τον άντρα, καθώς και τα καταστήματα Eponymo Kid και Zoo, που έντυσαν τους βασικούς πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τα μικρά μοντέλα που ανέβηκαν στην πασαρέλα και συγκέντρωσαν το θερμότερο χειροκρότημα όλων.
 

Τα σύνολα συμπλήρωσαν ιδανικά τα χειροποίητα κοσμήματα της κ. Ιωάννας Αρβανιτίδου καθώς και τα γυαλιά του καταστήματος Οπτικών Κητζίδης, ενώ τους συντελεστές επιμελήθηκαν, σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, την περιποίηση των άκρων και τα χτενίσματα, τα σαλόνια ομορφιάς Beauty Star και Όραμα.
 

Στην προετοιμασία που προηγήθηκε της επίδειξης συνεισέφερε το γυμναστήριο Ladie’s ενώ τον στολισμό της αίθουσας επιμελήθηκε το κατάστημα «Γαρδένια». Ο φωτογράφος Ιωάννης Τεπετσικλής κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση, ενώ την ηχητική κάλυψη ανέλαβε η εταιρεία “The Art of Productions” με τον DJ Lago στη μουσική επένδυση.
 
Τέλος στην εκδήλωση συνεισέφεραν το Ξενοδοχείο Δημόκριτος, αποικιακά και εδώδιμα Κνίκος, Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης Α.Ε,I.KTEO ΡΟΔΟΠΗΣ, Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Ροδόπης, βιομηχανία πλαστικών Αlfa Beta Roto και Επικοινωνία Α.Ε. ενώ την εκδήλωση παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Ειρήνη Τσακίρη και Νατάσσα Βαφειάδου.
 

Εκ μέρους των διοργανωτών η πρόεδρος της Λέσχης Lions Ορφέας Κομοτηνής κ. Ζωή Κοσμίδου ευχαρίστησε το σύνολο των παρευρισκομένων αλλά και των συντελεστών που συμμετείχαν εθελοντικά, υπογραμμίζοντας τη δύναμη των συλλογικοτήτων, υποσχόμενη τέλος τη συνέχεια της λειτουργίας της «Στέγης Αγάπης» για την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων άστεγων συμπολιτών μας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.