Σχεδια για ISO απο το δημο Κομοτηνης

Στο πλαίσιο της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής ψηφίστηκε η έγκριση πρακτικών της επιτροπής διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης της μελέτης επιχειρησιακού σχεδιασμού των υπηρεσιών του δήμου Κομοτηνής για τη δημιουργία και την πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO.

Ο δήμαρχος Τάσος Βαβατσικλής μετέφερε με βεβαιότητα ότι οι υπηρεσίες του δήμου είναι σε πολύ καλό επίπεδο: «Είμαστε από τους δήμους που μπορούν να πραγματοποιήσουν παρόμοιο πρόγραμμα. Έχουμε υπηρεσίες που αν δεν αγγίζουν το άριστο είναι πάρα πολύ καλές και αποτελούν πρότυπο σε επίπεδο περιφέρειας ή και Βόρειας Ελλάδας, είτε πρόκειται για την Τεχνική είτε η Διοικητική είτε η Οικονομική μας υπηρεσία.
Έχει δείξει έναν αξιοθαύμαστο ζήλο κι έχει κατορθώσει να καταρτίζει και να υλοποιεί αυτή τη στιγμή έναν προϋπολογισμό των 55 – 60 εκ. ευρώ ετήσια. Ο δήμος Κομοτηνής έχει γίνει κοινωνός προγραμμάτων και αρμοδιοτήτων τα οποία πριν από λίγα χρόνια ήταν άγνωστα και σ’ αυτά ανταποκρίνεται ισάξια με τους μεγάλους δήμους.

Επιπλέον, ο δήμος Κομοτηνής κάνει τις παρεμβάσεις του στην τοπική κοινωνία, δημιουργεί σχέσεις με όλα τα Βαλκάνια, εξυπηρετεί τον δημότη όσο το δυνατόν καλύτερα κι ανταποκρίνεται στα κελεύσματα της εποχής».

Μιλώντας για τη διαδικασία της πιστοποίησης σημείωσε ότι βρίσκονται στη φάση της προκήρυξης του έργου. «Συζητήθηκε η ένσταση μιας από τις εταιρίες που θα το αναλάβει. Στη συνέχεια θ’ ανοιχθούν οι προσφορές και θ’ αρχίσει η όλη διαδικασία» πρόσθεσε.

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.