Ρουχα, παιχνιδια και τροφιμα για τις απορες οικογενειες απο τους αστυνομικους της Ροδοπης

18.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν από το «έρανο αγάπης» της Μητρόπολης

Συσκευασίες, που περιείχαν ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα, προερχόμενα από προσφορές του προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, παρέδωσε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της Μητροπόλεως ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης, κ. Γεώργιος Γκράνας. Ο κ. Γκράνας και οι συνεργάτες του έτυχαν θερμής υποδοχής από τον  Σεβασμιώτατο, κ. Παντελεήμονα, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και εξήρε το κοινωνικό έργο της Αστυνομίας.
 

Ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε ότι το αστυνομικό προσωπικό στην περιοχή μας θα συνεχίσει με συνέπεια να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και την αλληλεγγύη του προς τους συνανθρώπους μας, που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ με την ευκαιρία των άγιων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, προκοπή και αλληλεγγύη.

Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων
«Δε μας ξαφνιάζει αυτή η ενέργεια, γιατί όσοι υπηρετούν στην αστυνομική μας διεύθυνση  πάντοτε αυτές τις ημέρες καταθέτουν από το περίσσευμα της καρδιάς τους»

«Δεν μας ξαφνιάζει η ενέργεια αυτή του αστυνομικού διευθυντή της Ροδόπης και όλων όσων υπηρετούν στην αστυνομική μας διεύθυνση, γιατί πάντοτε αυτές τις ημέρες καταθέτουν από το περίσσευμα της καρδιάς τους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.
 
Συνέχισε τονίζοντας ότι ο ρόλος των πνευματικών πατέρων της Μητρόπολης είναι να ενδιαφέρονται για το πνευματικό τραπέζι των συμπολιτών, επισήμανε δε ταυτόχρονα πως «σε μια ευθεία γραμμή από αυτό το τραπέζι υπάρχει και το υλικό», εξάγοντας με τη βοήθεια ενός δικτύου εθελοντών η τοπική εκκλησία προσπαθεί την περίοδο, που διανύουμε, «να μη μείνει κανένα σπίτι και κανένα τραπέζι χωρίς να έχει τα απαραίτητα για την εορτή».
 
Δεν παρέλειψε, τέλος, να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του νομού μας, που μέσα από τον «έρανο αγάπης», που έκανε πρόσφατα η Μητρόπολη, «κατέθεσαν ο καθένας το περίσσευμα της καρδιάς του, ώστε το λίγο του καθενός να γίνεται πολύ και όλες αυτές τις ημέρες, αλλά και μέσα στη χρονιά, να μην στερείται κανένας άνθρωπος το καθημερινό του φαγητό και το ψωμί του». Το ποσό, που συγκεντρώθηκε, υπολογίζεται στα περσινά επίπεδα, δηλαδή περίπου 18.000 ευρώ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.