Ροφηματα στους μαθητες σε καφε της πολης θα προσφερει η Μητροπολη Μαρωνειας και Κομοτηνης

Σε συνεργασία με το Σωματείο Καφεποτοπωλών

Για την Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής είναι «παράδοση» ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών να παραθέτει μία μικρή δεξίωση για τους εκπαιδευτικούς. Ωστόσο φέτος αποφάσισε να προσφέρει την αντίστοιχη δυνατότητα και στην μαθητιώσα νεολαία της Ροδόπης, που θα δώσει το «παρών» στην πρωινή καθιερωμένη Θεία Λειτουργία προσφέροντας τους, σε συνεργασία με το Σωματείο Καφεποτοπωλών Κομοτηνής, κουπόνια με τα οποία θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα ρόφημα της επιλογής τους στα καφέ της πόλης.
 
Η ημέρα αυτή αποτελεί άλλωστε αργία για μαθητές και εκπαιδευτικούς, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να συναντηθούν και εκτός των σχολικών αιθουσών. Μάλιστα έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία ούτως ώστε οι μαθητές να  «μοιραστούν» στο σύνολο των συμμετεχόντων καταστημάτων, για να την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, προς τιμήν της μνήμης των Τριών Ιεραρχών θα πραγματοποιηθεί και η τελετή βράβευσης των μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό παραγωγής γραπτού λόγου, ο οποίος απευθυνόταν σε μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Ε και ΣΤ όλων των δημοτικών σχολείων του Ν. Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.