Ροδοπη: Συμμορια 5 ατομων υπευθυνη για 3 κλοπες οχηματων, 1 αποπειρα και 1 διαρρηξη επιχειρησης

Διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, τρεις κλοπές οχημάτων, μία απόπειρα κλοπής οχήματος και μία διάρρηξη επιχείρησης, που διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2019, στο νομό Ροδόπης.

Από τους παραπάνω αστυνομικούς σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος πέντε ημεδαπών, ηλικίας από 22 έως 33 ετών, για κλοπή. 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι τέσσερις από τους δράστες, ηλικίας 33, 24, 24 και 22 ετών, τον Οκτώβριο του 2019, διέπραξαν δύο κλοπές οχημάτων, μία απόπειρα κλοπής οχήματος και μια διάρρηξη επιχείρησης. 

Συγκεκριμένα, από την πόλη της Κομοτηνής, αφαίρεσαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, καθώς επίσης επιχείρησαν να αφαιρέσουν ακόμη ένα, χωρίς να τα καταφέρουν.

Με ένα από τα παραπάνω οχήματα, οι δράστες μετέβησαν σε επιχείρηση, στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ιάσμου και αφού εμβόλισαν με αυτό την είσοδο της, αφαίρεσαν από το εσωτερικό διάφορα προϊόντα.

Επιπλέον, από τις αστυνομικές έρευνες προέκυψε ότι τον μήνα Νοέμβριο του 2019, ο 23χρονος δράστης αφαίρεσε από την Κομοτηνή μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ένα από τα αφαιρεθέντα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μέρη – εξαρτήματα από την αφαιρεθείσα μοτοσικλέτα, τα οποία ο 23χρονος είχε τοποθετήσει σε έτερη δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.