Ροδοπη: «Σηκωσαν» 1,5 τονο καυσοξυλα, αλλα δεν προλαβαν να αναψουν το τζακι…

«Χειροπέδες» σε τρεις άνδρες και μία γυναίκα

Φιλοδοξώντας να βγάλουν τον χειμώνα με κλεμμένα καυσόξυλα, έβαλαν στο «μάτι» επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εμπορία τους και έθεσαν το σχέδιό τους σε εφαρμογή τις βραδινές ώρες της Τρίτης. Λογάριαζαν όμως χωρίς τον… ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά και τις αστυνομικές αρχές της Ροδόπης, που έδρασαν άμεσα.
 
Ο λόγος για τρεις άνδρες, εις εκ των οποίων βουλγαρικής καταγωγής, και για μία γυναίκα, ηλικίας 60 ετών. Με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα μετέβησαν το βράδυ της Τρίτης στην επιχείρηση εμπορίας καυσόξυλων, που βρίσκεται σε επαρχιακή οδό του νομού μας, φόρτωσαν στα οχήματα περίπου 1.400 κιλά καυσόξυλα και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.
 
Μόλις η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές αρχές και ξεκίνησαν σχετικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η κινητοποίηση της Αστυνομίας έφερε αποτελέσματα λίγες ώρες αργότερα, όταν οι 4 δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, που τους «φόρεσαν» χειροπέδες. Στην κατοχή τους βρέθηκε η αφαιρεθείσα ποσότητα καυσόξυλων, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.
 
Να σημειωθεί ότι ένας από τους δράστες, ηλικίας 37 ετών, έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αδικήματα κλοπής.
 
Σε βάρος των 4 συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.