Ροδοπη: Οι δημοτικοι υπαλληλοι εξελεξαν τους εκπροσωπους τους

Οι Φωτεινή Αντωνιάδου και Δημήτρης Μάγγας μοιράστηκαν την πρωτιά σε σταυρούς

Στις κάλπες, για να εκλέξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου τους προσέρχονταν χθες, από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, οι υπάλληλοι των 4 δήμων του νομού Ροδόπης. Το διοικητικό συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης απαρτίζεται από 9 μέλη. Για τις αντίστοιχες θέσεις κατατέθηκαν 11 υποψηφιότητες, ενώ 3 ήταν οι υποψήφιοι για τις ισάριθμες θέσεις της Ελεγκτικής Επιτροπής.
 
Από τα 426 μέλη, που αριθμεί συνολικά ο Ενιαίος Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων, το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν τα 212, εκ των οποίων οι δύο επέλεξαν το «λευκό». Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έφερε «συγκάτοικους» στην πρώτη θέση, με 132 σταυρούς προτίμησης έκαστος, την κ. Φωτεινή Αντωνιάδου και τον κ. Δημήτρη Μάγγα. Τα υπόλοιπα 7 πρόσωπα, που θα εξασφάλισαν μια θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο, είναι κατά σειρά ψήφων τα εξής: Μαρία Σέλβη (102), Ιώαννης Γκουρτσιλίδης(92), Δήμος Κοτσαμπάσης(83), Νικόλαος Στεργιάδης(80), Δέσποινα Πάσσου(57), Νικολέττα Χονδροματίδου (56) και Χρήστος Καραγιάννης(41). Εκτός διοίκησης έμειναν οι κ.κ. Νικόλαος Μπάτζιος και Σταμάτης Καλφόπουλος, που συγκέντρωσαν 39 και 30 σταυρούς προτίμησης αντίστοιχα. Οι αρχαιρεσίες για την κατανομή των αξιωμάτων μεταξύ των 9 εκλεγέντων θα πραγματοποιηθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.
 
Οι κ.κ. Ελισσάβετ Γαντζίδου, Δημήτριος Καρακώτσιος και Δέσποινα Μαυρίδου έλαβαν για την Ελεγκτική Επιτροπή από 77, 94 και 74 ψήφους αντίστοιχα και εξελέγησαν και οι τρεις. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.