Rock Winter Party στο music cafe «Barock»

Στο music cafe «Barock» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής το πάρτι του Ράδιο Παρατηρητής για την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος του σταθμού. Την μουσική και ψυχαγωγική πλευρά του ραδιόφωνου ανέλαβαν να παρουσιάσουν οι υπεύθυνοι προγράμματος Θάνος Βαφειάδης και Δέσποινα Ταταράκη, ξεκινώντας από την Prime Time ζώνη 10.00 -12.00 το βράδυ. Όλοι οι μουσικοί παραγωγοί του «Ράδιο Παρατηρητής» ήταν παρόντες στο «Barock», έτοιμοι να βγάλουν τις μάσκες και να επικοινωνήσουν live με το κοινό τους.

Το χειμερινό πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από το πλούσιο και ποικίλο περιεχόμενό του, το οποίο παρουσιάζεται στις κειμενολεζάντες που ακολουθούν. Σ’ αυτές προσθέτουμε την εκπομπή του Χάρη Ντίνου «Υπάρχουν και χειρότερα», που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 το βράδυ, με έμφαση στα «ξεχασμένα», όπως τα ονομάζει τραγούδια.

Ο Γιάννης Χουδαλάκης παίζει κάθε Κυριακή 10.00 – 12.00 το βράδυ progressive rock.

Το τιμ του «Ράδιο Παρατηρητής» μοιράστηκε με το κοινό κάποια αγαπημένα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, προσφέροντας πλούσια δώρα, με τη σφραγίδα ποιότητας του Παρατηρητή. Η βραδιά, όπως και το όνομα του μαγαζιού το μαρτυρεί, ήταν πιστή στο ροκ, από παλιούς μέχρι πολύ σύγχρονους καλλιτέχνες.

Μ.Α.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.