Ριχνονται στην μαχη της Γ΄ Εθνικης Δοξα Νεου Σιδηροχωριου και Ελπιδα Σαπων

Στόχος των δύο εκπροσώπων της Ροδόπης η παραμονή στην κατηγορία

Μετά το περσινό κάζο και την απουσία εκπροσώπησης στην Γ΄ Εθνική ομάδας της Ροδόπης, η Ροδόπη φέτος θα απολαύσει την παρουσία δύο ομάδων στην κατηγορία. Συγκεκριμένα εκεί θα αγωνιστεί η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και η Ελπίδα Σαπών με στόχο να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα αποφεύγοντας τον υποβιβασμό στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο γήπεδο των Σαπών καθώς στο ΔΑΚ Κομοτηνής γίνονται έργα στον χλοοτάπητα, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχεται την ΑΕ Διδυμοτείχου, μία ομάδα με κοινούς στόχους. Ο Σπύρος Κουτσογιάννης στα φιλικά προετοιμασίας είδε την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και θέλει να το βγάλει και αυτό στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Απέναντι στη Δόξα θα βρεθεί η ΑΕ Διδυμοτείχου, η πρωταθλήτρια ΕΠΣ Θράκης και η ομάδα που κατέκτησε το Super Cup Έβρου επικρατώντας με 3-1 της Αλεξανδρούπολης FC.

Η Ελπίδα Σαπών ξεκινάει το φετινό της ταξίδι με εκτός έδρας αποστολή καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην Θαλασσιά Ξάνθης την τοπική Αναγέννηση. Η Ελπίδα παρότι έμαθε πιο αργά από τις υπόλοιπες ομάδες ότι θα συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική, έφτιαξε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και έχει υψηλές βλέψεις καθώς αποτελεί διαχρονικά μία υπολογίσιμη δύναμη στη Βόρεια Ελλάδα. Η Θαλασσιά στο τελευταίο φιλικό επικράτησε με 2-1 του Πανθρακικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (11/10 – 16:00)

Νέστος Χρυσούπολης-Μ.Α Ορφανίου

Αετός Οφρυνίου-ΑΕ Ευόσμου

Απόλλων Παραλιμνίου-Άρης Αβάτου

Ένωση Αλεξανδρούπολης-Πανδραμαϊκός

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου-ΑΕ Διδυμοτείχου

Αναγέννηση Θαλασσιάς-Ελπίς Σαπών

ΑΕ Αμπελοκήπων-Εθνικός Σόχου

Ορφέας Puma Ξάνθης-Ηρακλής

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.