Ρελανς απο Γκαρανη σε Καζακου για τη θερμανση των σχολειων

«Προτείνουμε στην κ. Καζάκου την επομένη φορά να μην κάνει προβλέψεις τύπου Πυθίας και να ψάξει απαντήσεις από τους αρμοδίους»

Συνέχεια στην κόντρα γύρω από την προμήθεια πετρελαίου για τη θέρμανση σχολικών μονάδων της πόλης δίνει ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης.

Είχε προηγηθεί το βράδυ της Παρασκευής η δημοσιοποίηση εκ μέρους της κ. Φελίνας Καζάκου στη σελίδα του συνδυασμού «Εμείς… η πόλη», εγγράφου, που υπογραφόταν από την προϊσταμένη της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαίρης Κοσμίδου και αποτέλεσε τη βάση της επιστολής της κ. Καζάκου για το θέμα.

Απαντώντας στην εν λόγω ανάρτηση ο κ. Γκαράνης, σε αυστηρό τόνο, τονίζει πως «η κ. Καζάκου συνεχίζει να εκτίθεται όσον αφορά στο θέμα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων» για να εξηγήσει στη συνέχεια τις ενέργειες στις οποίες προέβη η σχολική επιτροπή του δήμου.

«Προτείνουμε στην κ. Καζάκου την επομένη φορά να μην κάνει προβλέψεις τύπου Πυθίας, και να ψάξει απαντήσεις από τους αρμοδίους» συστήνει κλείνοντας την απάντηση του ο κ. Γκαράνης.
 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 
«Με έκπληξη διαβάσαμε  και απαντάμε στην διαδικτυακή  σελίδα  ‘Εμείς η Πόλη’ την συνεχεία της αντιπαράθεσης για το πετρέλαιο στα σχολεία της   Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η κ. Καζάκου συνεχίζει να εκτίθεται όσον αφορά στο θέμα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων. Στις 25/1 και 26/1 τα σχολεία λειτούργησαν κανονικότατα.

 Η κ. Καζάκου αγνοώντας το γεγονός ότι η αρμόδια δημοτική σχολική επιτροπή που εφοδιάζει με πετρέλαιο τις σχολικές μονάδες, είναι το μόνο όργανο που γνωρίζει κατόπιν αυτοψίας τα αποθέματα πετρελαίου στα σχολεία, προτίμησε να εμπιστευτεί τις μαντικές της ικανότητες παρά να ζητήσει ενημέρωση από αυτή την αρμόδια επιτροπή.

 Το έγγραφο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, εικάζει ότι θα εξαντληθεί το πετρέλαιο στα σχολεία.

 Το ίδιο έγγραφο έλαβε και η αρμόδια δημοτική σχολική επιτροπή, και επισήμανε στην Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης ότι δεν υπάρχει τέτοιος φόβος, διότι εμείς,  νωρίτερα  κατόπιν αυτοψίας σε κάθε σχολική μονάδα, επιβεβαιώσαμε τα λεγόμενά μας.
 
Επίσης, αυτό που προφανώς δεν έλαβαν υπόψη τους, είναι ότι σε όλες αυτές τις μεγάλες σχολικές μονάδες, οι Διευθυντές είναι καινούργιοι (ανέλαβαν καθήκοντα 1/8/2018) και ευλόγως δεν μπορούν γνωρίζουν ακόμα τι κατανάλωση υπάρχει στον λέβητα του σχολείου τους.

Προτείνουμε στην κ. Καζάκου την επομένη φορά να μην κάνει προβλέψεις τύπου Πυθίας, και να ψάξει απαντήσεις από τους αρμοδίους».       
                                                          
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.