Πυρκαγια στην εισοδο του οικισμου της Μαρωνειας

Κατασβήστηκε με την άμεση ανταπόκριση Πυροσβεστικής, οχημάτων του Δήμου αλλά και εθελοντών

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε ρεματιά στην είσοδο του οικισμού της Μαρώνειας, κοντά στο αντλιοστάσιο του Δήμου.
 
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία και έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη. Συγκεκριμένα στο σημείο βρέθηκαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής που με τη βοήθεια υδροφόρων οχημάτων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, που ήταν επίσης στο σημείο από την πρώτη στιγμή,  αλλά και εθελοντές, κατάφεραν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο και τελικά να την κατασβήσουν εντελώς λίγο μετά τις τέσσερις και μισή το μεσημέρι.
 

Οι λόγοι της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστοι μέχρι στιγμής, ενώ ο τελικός απολογισμός δείχνει 15 περίπου στρέμματα που κάηκαν μεταξύ των οποίων και δέντρα ιδιώτη. Η φωτιά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν επεκτάθηκε καθώς ο ιδιοκτήτης της έκτασης είχε μεριμνήσει για τον καθαρισμό των δέντρων.
 
Στο σημείο ήταν από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών, ενώ έσπευσαν και αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαρωνείας –  Σαπών, οι οποίοι μαζί με την Πυροσβεστική παρέμειναν στο σημείο μέχρι να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει αναζωπύρωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.