«Πυρετος» προετοιμασιων στον Ιππικο Ομιλο για την πρωτη του παρελαση

Θα λάβουν μέρος 21 μέλη του συλλόγου, 11 έφιππα και 10 πεζοπόρα

Την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, την επόμενη Παρασκευή ο Ιππικός Όμιλος Κομοτηνής, ο οποίος κατάφερε να παρακάμψει τις χρόνιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που του στερούσαν την συμμετοχή στις εθνικές παρελάσεις έως τώρα. 

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η πρόεδρος του Συλλόγου Έλλη Τσομπανίδου, έχοντας πλέον και την έγγραφη έγκριση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, τα μέλη του Ιππικού Ομίλου Κομοτηνής θα συμμετέχουν στην επερχόμενη παρέλαση μαζί με τα άλογά τους.

Μία εβδομάδα πριν την επέτειο της 25ης Μαρτίου, τα μέλη του Συλλόγου εργάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους. Συγκεκριμένα στην παρέλαση θα λάβουν μέρος 21 μέλη του συλλόγου, 11 έφιππα και 10 πεζοπόρα. Οι έφιπποι θα είναι οι κ.κ. Αριστείδης Κιλιγκαρίδης,  Νίκος Δεληπάλλας, Σάββας Τσεκμέζογλου, Χρήστος Αμεριάδης,  Σιδέρης Κοτσίλας, Χρήστος Διαβαστής, Αχμέτ Ουστά Σαλί, Χασάν Xασάν , Τσάκος Σπύρος και Έλλη Τσομπανίδου ενώ σημαιοφόρος θα είναι ο κ. Νίκος Πασχαλίδης.

Τα πεζοπόρα μέλη του συλλόγου θα συνοδεύουν τα έφιππα, ενώ όπως αποφασίστηκε σε κάθε παρέλαση θα λαμβάνουν μέρος διαφορετικοί ιππείς ούτως ώστε να παρελάσουν όλα τα μέλη του συλλόγου. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.