Πυρετος 4 δις δρχ.

Μετά από εννέα αλλεπάλληλα ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο τζόκερ παίζεται το ποσό των 4 δις δρχ. και η επόμενη κλήρωση είναι τη Δευτέρα το βράδυ. Δικαίωμα κατάθεσης δελτίων έχουν οι υποψήφιοι τυχεροί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα. Αν δεν υπάρξει τυχερός και τη Δευτέρα τότε προχωράμε στο νέο μεγαλύτερο ποσοστό. Το «ρεκόρ» έσπασε και παραμένει στις 22 Νοεμβρίου του ΄98, οπότε μοιράστηκαν 4.705.376.000 δρχ.

Κατακόρυφη αύξηση ενδιαφέροντος παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες το τυχερότερο παιχνίδι των νεοελλήνων που προσδοκούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα πλούσιοι. Τάματα, όνειρα, νόμος των πιθανοτήτων, τυχεροί αριθμοί, γούρια, όλα εμπλέκονται και γυρίζουν στον τροχό της τύχης. Ο καθένας που παίζει πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο υπερτυχερός, ότι είναι η σειρά του να «πιάσει την καλή» και να υλοποιήσει τα όνειρά του. Το «μαγικό» του τζόκερ είναι ότι η τιμή εκκίνησης για τον παίκτη είναι οι 100 δρχ., ενώ το ανώτατο ποσό διαμορφώθηκε πλέον στα τέσσερα δισεκατομμύρια δραχμές.

Για τους πρωτάρηδες: η κλήρωση μεταδίδεται απευθείας από το τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ1 και από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Στο τζόκερ ο παίκτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις απλές στήλες, στα πλήρη συστήματα και στα τυποποιημένα συστήματα.

Διοργανώνονται δύο διαγωνισμοί κάθε εβδομάδα.

Τζακ ποτ σημαίνει: όταν σε οποιαδήποτε κατηγορία δεν υπάρχει επιτυχία, το διανεμόμενο ποσό της κατηγορίας αυτής μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία του επόμενου διαγωνισμού.

Μ.Α. – Τ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.