«Ψηνεται» φιλικο μεταξυ της τωρινης ομαδας του Πανθρακικου και αυτης που αγωνιστηκε στην Superleague

Στόχος των ιθυνόντων της ομάδας να θυμηθούν οι φίλοι της ομάδας όμορφες στιγμές και τους πρωταγωνιστές αυτών

Οι ιθύνοντες του Πανθρακικού καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί ένα φιλικό που θα ξυπνήσει αναμνήσεις, στο οποίο θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές της ομάδας που πρωταγωνίστησαν στα γήπεδα της Superleague.

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος του Πανθρακικού κ. Σακάρης στην εκπομπή «Αρχίζει το Ματς» κάνοντας λόγο πως αν το επιτρέψουν οι συνθήκες λόγω κορωνοϊού τότε θα μπορέσει ο κόσμος να ξαναδεί τους πρωταγωνιστές των μεγάλων πορειών του Πανθρακικού.

«Διαπιστώσαμε μία μεγάλη προθυμία από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουμε μιλήσει ενώ παράλληλα αφήνουμε ανοιχτούς διαύλους με πολλούς που φόρεσαν την πράσινη φανέλα και δέθηκαν με τον κόσμο του Πανθρακικού» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σακάρης.

Αν όλα πάνε καλά το φιλικό αυτό πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι μία ακόμα ενέργεια της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση του Πανθρακικού ώστε να ξαναφέρει τον κόσμο στο ΔΑΚ και να οδηγήσει τον Πανθρακικό εκεί που αξίζει.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.