Ψηφος διαμαρτυριας για τη ΔΙΑΑΜΑΘ απο τη «Συμπραξη Προοπτικης»

Με αφορμή σύμβαση που κλήθηκε να συνάψει ο Δήμος με την εταιρεία για τη χρήση δύο απορριμματοφόρων

Κατά ψήφισε και η Λαϊκή Συσπείρωση

Αφορμή για ψήφο διαμαρτυρίας από πλευράς της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» για το υψηλό κόστος των υπηρεσιών της ΔΙΑΑΜΑΘ αποτέλεσε η ψηφοφορία, από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, προγραμματικής σύμβασης με τον Φορέα.
 
Η σύμβαση ουσιαστικά, παρόλο που περιλαμβάνει και άλλες προβλέψεις, ουσιαστικά αφορά την κάλυψη εκ μέρους του Δήμου Κομοτηνής των τελών κυκλοφορίας δύο απορριμματοφόρων που ανήκουν στη ΔΙΑΑΜΑΘ, αλλά χρησιμοποιεί ο Δήμος.
 
Όμως με αυτή την αφορμή ο επικεφαλής της παράταξης κ. Αντώνης Γραβάνης σημείωσε πως δεν θα ψηφίσουν το συγκεκριμένο θέμα, μια στάση κατά κύριο λόγο πολιτική, γνωρίζοντας πως το συγκεκριμένο ζήτημα είναι τυπικό.
 
«Ακόμη δεν έχουμε πειστεί για την τεράστια αύξηση της ΔΙΑΑΜΑΘ στο Δήμο για την αποκομιδή σκουπιδιών» σημείωσε, καταθέτοντας τη διαφωνία του για την τακτική της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.
 
Την σύμβαση καταψήφισε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιάννης Λεβέντης, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην γενικότερη πολιτική που ακολουθείται, τηρώντας το ΕΣΔΑ, που δεν εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.