«Ψηφο κατα συνειδηση» στον Β΄ γυρο προτεινει η «Ενοτητα-Ελπιδα Αλλαγη»

Ανοιχτή επιστολή των μελών της παράταξης

Κοινή ανακοίνωση υπογράφουν οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Ενότητα-Ελπίδα-Αλλαγή» ευχαριστώντας όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό. Παράλληλα στέλνουν το μήνυμα για ψήφο κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Μαρωνείας Σαπών υπενθυμίζοντας πως «το Δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό, κατάκτηση αγώνων, και το προασπίζουμε με την αθρόα και μαζική συμμετοχή μας στις κάλπες» 
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους Δημότες–ισσες που μας στήριξαν με την ψήφο τους, δίνοντας μας τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση που δώσαμε για ένα υγιές και αδέσμευτο Δημοτικό Συμβούλιο μακριά από κόμματα και πολιτικούς χώρους και ένα Δήμο που να υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τον πολίτη.
 
Υποκλινόμαστε στην ανταπόκριση των Δημοτών  μας για την συμμετοχή τους, καθώς και στο άψογο ήθος που επιδείχτηκε για τη διεξαγωγή μιας ακέραιης δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας.
 
Συγχαίρουμε τους συνυποψήφιους  των άλλων ψηφοδελτίων για την εκλογή τους και ευελπιστούμε σε μια θετική και απρόσκοπτη συνεργασία, χωρίς διαχωριστικές γραμμές και άλλες διχαστικές πρακτικές.
 
Χαιρόμαστε για την εκπροσώπηση όλων των σχημάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο εκλαμβάνοντας με το αποτέλεσμα αυτό την επιθυμία των Δημοτών για ένα Αυτοδιοικητικό Κίνημα, χωρίς κηδεμονίες και δεσμεύσεις.
 
Υποσχόμαστε να αγωνιστούμε σθεναρά και με αίσθημα συλλογικής ευθύνης και προσωπικής αξιοπρέπειας απέναντι σε οτιδήποτε υπονομεύει τη λειτουργία του Δήμου και το συμφέρον των Δημοτών. Είμαστε πλάι στον κάθε Δημότη –ισσα για να προασπιστούμε τα δικαιώματα του. Οραματιζόμαστε ένα νέο σύγχρονο δημοκρατικό Δήμο με Δημότες  περήφανους αξιοπρεπείς και τον Δήμο μας μία μονάδα αυτάρκειας και προόδου. Στην προσπάθεια μας καλούμε όλους και όλες να γίνουμε μια γροθιά απέναντι στο κατεστημένο και την μνημονιακή πολιτική των αριθμών και των γενικών ισοπεδώσεων. Ας βρεθούμε ξανά για να επανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και με την ανεξάντλητη διάθεση που μας διακρίνει να εμπνεύσουμε εκ νέου τους Δημότες για μια κοινωνία ελεύθερη, ανθρώπινη και γεμάτη ίσες ευκαιρίες για όλους.
 
Είμαστε περήφανοι για τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις Δημοτικές εκλογές. Είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και κρίση, άνθρωποι που ξεπέρασαν την πόλωση και τις κομματικές αγκυλώσεις για να αναδείξουν μια διαφορετική άποψη για τον Δήμο, αλλά και την πολιτική.
 
Η λογική της λειτουργίας της παράταξής μας, «ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΛΛΑΓΗ», που γεννήθηκε και δυνάμωσε με τη στήριξη των πολιτών σε όλους τους οικισμούς και ο τρόπος που κάναμε τον προεκλογικό μας αγώνα αλλά και η πολιτική αντίληψη όσων συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια δεν μας επιτρέπουν να αποπειραθούμε να κατευθύνουμε τους συμπολίτες που μας προτίμησαν στον πρώτο γύρο.
 
Οι συμφωνίες και οι διαφωνίες μας με τους δύο υποψηφίους, Ντίνο Χαριτόπουλο και Γιάννη Σταυρίδη και τις παρατάξεις τους έγιναν σαφείς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Όποιος από τους δύο και αν εκλεγεί, θα μας βρει σύμμαχο στις αποφάσεις που παίρνονται με γνώμονα το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας  και σφοδρό αντίπαλο στις περιπτώσεις που το συμφέρον των Δημοτών δεν αποτελεί την αποκλειστική προτεραιότητα.Το Δικαίωμα της ψήφου είναι ιερό, κατάκτηση αγώνων, και το προασπίζουμε με την αθρόα και μαζική συμμετοχή μας στις κάλπες. Οι Δημότες-ισσες ας ψηφίσουν κατά συνείδηση.
 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί
Σύμβουλοι της Παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ  ΕΛΠΙΔΑ  ΑΛΛΑΓΗ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.