Πρωτος σκορερ του ΓΑΣ ο Λεπτοκαρυδης, αξιοι συμπαραστατες οι παλιοι Λεχουδης και Χαληλ

Συγκεντρωτικά οι σκόρερ του ΓΑΣ Κομοτηνή στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί στην 21η αγωνιστική με τον ΓΑΣ να πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στην επιστροφή του στην κατηγορία, μετρώντας 9 νίκες και 12 ήττες, ρεκόρ που θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν η τύχη και οι συγκυρίες ήταν στο πλευρό της ομάδας του Νεοκλή Λεμονίδη σε αρκετές περιπτώσεις.

Οι «Κυανέρυθροι» στο σημείο της διακοπής είχαν 2 σερί νίκες με Έσπερο Λαμίας και Γέφυρα δείχνοντας πως βρίσκονταν σε ανοδική πορεία. Παρόλα αυτά δεν έχουν πλέον κανένα άγχος και καμία αγωνία για τις αποφάσεις που θα λάβει η ΕΟΚ καθώς βρίσκονται σε θέση ασφαλείας.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής ήταν ο Στέλιος Λεπτοκαρύδης, ο οποίος σημείωσε 273 πόντους σε 20 αγώνες και 35 τρίποντα, δικαιώνοντας με την παρουσία του τους ανθρώπους του ΓΑΣ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Ακολούθησαν σε σκοράρισμα οι Κίμων Λεχούδης και Καδήρ Χαλήλ με 259 και 212 πόντους αντίστοιχα. Εξαιρετική σεζόν πραγματοποίησε ο Νίκος Σπέντζος με 198 πόντους και 16 τρίποντα ενώ για ακόμα μία χρονιά απέδειξε την αξία του ο Γιώργος Κουτσοβασίλης, που σημείωσε συνολικά 146 πόντους και 28 τρίποντα.

Μετά από εκεί, ο Παλάσκας σημείωσε 108 πόντους και 28 τρίποντα σε 15 αγώνες ενώ ο Σταυριανόπουλος 65 πόντους και  5 τρίποντα σε 16 αναμετρήσεις.  Ο Πέτρος Μαγουλάς ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του με το φινάλε του 2019 προλαβαίνοντας να σκοράρει 61 πόντους και 7 τρίποντα.  Τον πίνακα των σκόρερ του ΓΑΣ συμπληρώνουν οι Παπανδρεόπουλος (49 πόντοι), Τσουμπρής (42 πόντοι), Καρκατσέλης (32 πόντοι), Μαστροδημήτρης (32 πόντοι), Γκιουζελίδης (4 πόντοι), Κυφωνίδης (2 πόντοι – αποχώρησε στην 6η αγωνιστική) και Κάλτσος (2 πόντοι).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.