Πρωτοκολλο συνεργασιας Δημου Καβαλας και Δημου Μαρτουνι Αρμενιας

Στο Μαρτουνί της Αρμενίας θα ταξιδέψουν ο Νομάρχης Καβάλας Θεόδωρος Καλλιοντζής και ο Δήμαρχος Καβάλας Στάθης Εριφυλλίδης την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή πραγματοποιείται στο πλαίσιο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Καβάλας και στο Δήμο Μαρτουνί Αρμενίας. Ο Νομάρχης Καβάλας αποδέχθηκε πρόσκληση του Δημάρχου να συνοδέψει την αποστολή, προκειμένου να πραγματοποιήσουν επαφές που στόχο θα έχουν την ανάπτυξη πρωτοβουλιών συνεργασίας ανάμεσα στις δύο περιοχές.

Η ανάπτυξη και ενίσχυση των φιλικών σχέσεων των δύο πόλεων και η προώθηση συνεργασιών στους τομείς του Πολιτισμού, της Οικονομίας, του Εμπορίου, της Τεχνολογίας, του Αθλητισμού και της Εκπαίδευσης αποτελούν τον άξονα του πρωτοκόλλου συνεργασίας το οποίο θα υπογράψουν οι Δήμαρχοι Καβάλας, Στάθης Εριφυλλίδης και Μαρτουνί, Ρασίντ Μεριάν.

Η ελληνική αποστολή στην οποία μετέχει και ο Αντιδήμαρχος Καβάλας, Δράκος Μανιάς, θα παραμείνει στην Αρμενία μέχρι τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.