Πρωτη πιστοποιηση στην Κομοτηνη στα Κεντρα Ξενων Γλωσσων

Πριν από οκτώ χρόνια τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών I.Q. ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και γρήγορα καθιερώθηκαν στην εκτίμηση της κοινωνίας. Σε αυτό συνέβαλε η συστηματική και οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε αυτά τόσο στην αγγλική όσο και στη γερμανική γλώσσα.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών I.Q. καινοτομώντας για ακόμη μια φορά μπαίνουν σε διαδικασία πιστοποίησης από τον βρετανικό φορέα IQMSCERT (αναγνωρισμένο από το βρετανικό κράτος) κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αυτό σημαίνει ότι τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών I.Q. τηρούν τις προϋποθέσεις, εφαρμόζουν ένα ποιοτικό σύστημα εκπαίδευσης και διαχείρισης, αποκτούν διακριτό ρόλο στην περιοχή και αποδεικνύουν την αξιοπιστία τους απέναντι στους πελάτες τους για άλλη μια φορά.

«Όλα αυτά βέβαια δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν δεν υπήρχε το σωστό υπόβαθρο που δημιουργήθηκε στα οκτώ χρόνια λειτουργίας των Κέντρων Ξένων Γλωσσών μας μέσα από την άριστη οργάνωση και τη συνεργασία καθηγητών- μαθητών- γονέων/ κηδεμόνων που είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη επιτυχία στις φετινές εξετάσεις τόσο στην αγγλική όσο και στη γερμανική γλώσσα», τονίζουν οι υπεύθυνες των Κέντρων.

Γιορτή για τους μαθητές

Είναι γεγονός ότι οι υπεύθυνες των Κέντρων Ξένων Γλωσσών I.Q. βλέπουν τους γονείς και τους μαθητές τους σαν ανθρώπους δικούς τους. Γι’ αυτό και φροντίζουν συνέχεια όχι μόνο για την πνευματική τους μόρφωση αλλά και να περνούν όμορφα, να συνευρίσκονται μεταξύ τους δημιουργώντας ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον. Θεσμός έτσι για τα Κέντρα να διοργανώνει κάθε χρόνο μια όμορφη εκδήλωση τιμώντας τους μαθητές τους που συμμετείχαν στο διαγωνισμό του πτυχίου young learner και πέτυχαν. Πρόκειται για πανελλήνιο διαγωνισμό που διεξάγεται τέλη Μάη ή αρχές Ιούνη για μαθητές δημοτικού και τα πτυχία δίνονται αρχές Σεπτέμβρη. Οι εξετάσεις διοργανώνονται από το Cambridge University και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών I.Q. είναι τα πρώτα που ξεκίνησαν το συγκεκριμένο διαγωνισμό στην πόλη μας εδώ και χρόνια.

«Φυσικά δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η διασκέδαση είναι εξίσου σημαντική στη ζωή των παιδιών και φροντίζουμε πάντα να συνδυάζουμε την απονομή των πτυχίων τους με γιορτές που θα τους μείνουν αξέχαστες», δηλώνουν οι υπεύθυνες.


Έτσι και φέτος γονείς και μαθητές απόλαυσαν ένα υπέροχο απόγευμα στο beach bar Κοχύλι παραλαμβάνοντας τα πτυχία Young Learners.

Και μην ξεχνάτε ότι οι εγγραφές στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών I.Q. γίνονται καθημερινά από τις 10-12 το πρωί και από τις 7-9 το απόγευμα, η δε έναρξη μαθημάτων θα γίνει από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.

Α.Π.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.