“Προτεραιοτητα η επεκταση σε ολη την Περιφερεια των δραστηριοτητων μας”

Ο Πρόεδρος του νεοσύστατου φορέα «Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης χαιρετίζοντας αναφέρθηκε στη λειτουργία του και τους στόχους που καλείται να υλοποιήσει, συνεχίζοντας το έργο της προώθησης του επιχειρηματικού πνεύματος και της ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

«Έχουμε έναν επιτυχημένο θεσμό, την έκθεση «ΘΡΑΚΗ», με 11 χρόνια σημαντικής παρουσίας, τον οποίο πρέπει να διευρύνουμε και να αξιοποιήσουμε, ως το κυρίαρχο γεγονός της ετήσιας δραστηριότητάς μας.

Λειτουργούμε σε μια Περιφέρεια, που οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και η έντονη τροχιά ανάπτυξης στην οποία βρίσκεται, την έχουν μετασχηματίσει από μια απομονωμένη και απομακρυσμένη Περιφέρεια, σε κομβικό σημείο και επίκεντρο ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου χώρου, που περιλαμβάνει τα Βαλκάνια, την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις Παρευξείνιες χώρες.

Συνεπώς, πρέπει να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια, να αποκτήσουμε πανελλήνια ακτινοβολία και να προσελκύσουμε το διεθνές ενδιαφέρον.

Πρώτα από όλα όμως πρέπει να εξασφαλίσουμε την επέκταση των δραστηριοτήτων μας, ώστε να καλύψουμε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Αυτό είναι και η πρώτη μας προτεραιότητα. Η προσπάθεια αυτή, αλλά και το αποτέλεσμά της, αφορά όλη την Περιφέρεια. Στην πορεία αυτή έχουμε ανάγκη την συνεργασία με τους φορείς και τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας»
.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.