Πρωταθλητες και μαθηματικα οι Προσκυνητες

στην Α1 ΕΠΣ Θράκης

Δύο «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση των play off της Α1 ΕΠΣ Θράκης, η ομάδα των Προσκυνητών εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Οι πρωτοπόροι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα τους, με το Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, και σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα της Φιλίας στο Κόσμιο, με σκορ 3-3, στέφτηκαν πρόωρα πρωταθλητές και θα διεκδικήσουν, έτσι, την άνοδο στη Γ' Εθνικής, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ. Στις Σάπες σημειώθηκε η τρίτη ισοπαλία της αγωνιστικής, καθώς Ελπίδα και Δόξα Σώστη μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις, με σκορ 2-2.
 
Σε ό,τι αφορά τα play out της κατηγορίας, τα οποία ολοκληρώθηκαν και τυπικά, η ΕΠΣ Θράκης την Παρασκευή ανακοίνωσε την τελική βαθμολογία με τον Ορφέα Ξυλαγανής να τερματίζει πρώτος με 34 βαθμούς, τον Αστέρα Αιγείρου να είναι δεύτερος με 32, τρίτη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και τελευταία η ομάδα του Αετού Μίσχου με 21 βαθμούς. Παρόλα αυτά, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα άρχισε με μια ομάδα λιγότερη, ενώ στην πορεία αποχώρηση κι ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, φέτος δε θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από την Α1. 

Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής play off Α1 ΕΠΣ Θράκης 

Δόξα Προσκυνητών-Σπάρτακος Αγίων  Θεοδώρων 2-2
ΠΑΟΚ Κοσμίου-ΑΟ Φιλίας 3-3
Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη 2-2 

Βαθμολογία play off 

1. Δόξα Προσκυνητών 66
2. Α.Ο Φιλία 57
3. ΠΑΟΚ Κοσμίου 44
4. Ελπίδα Σαπών 41
5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 41 

Πρόγραμμα 9ης αγωνιστικής play off (29/4) 

Δόξα Σώστη-Δόξα Προσκυνητών
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-ΠΑΟΚ Κοσμίου
Α.Ο. Φιλία Κομοτηνής-Ελπίδα Σαπών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.