Πρωταθλητες Agility Ελλαδος Βελγικων Ποιμενικων ο Θεμιστοκλης Ορκοπουλος με τον σκυλο του

Κατέκτησαν την πρωτιά αλλά και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γερμανίας όπου θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας

Με το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό αλλά και την πρόκριση στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών FMBB 2017 που θα διεξαχθεί στην Γερμανία, επέστρεψε ο Κομοτηναίος κ. Θεμιστοκλής Ορκόπουλος, ο οποίος μαζί με το σκυλί του συμμετείχαν στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών  που διεξήχθη το διήμερο 21-22 Ιανουαρίου στην Κόρινθο από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας.
 
Ο κ. Ορκόπουλος μιλώντας πριν τους αγώνες στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» είχε εκφράσει την ελπίδα του να καταφέρει μαζί με τον σκύλο του να λάβει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ούτως ώστε να εκπροσωπήσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ελλάδος τη χώρα μας στο Παγκόσμιο της Γερμανίας.
 
Οι ευχές του κ. Ορκόπουλου, καθώς και η προετοιμασία την οποία έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, η οποία εντάθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον ίδιο να βρίσκεται στην Αθήνα αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, έπιασαν τελικά τόπο και έτσι ο ίδιος μαζί με τον σκύλο του κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση.
 
Ο ίδιος θέλησε αρχικά να συγχαρεί τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση αλλά και όλους τους συμμετέχοντες και συναθλητές του, ενώ δήλωσε περήφανος που μέσα σε έναν τόσο δυνατό ανταγωνισμό κατάφερε να πάρει αρχικά την πρόκριση για το Παγκόσμιο  Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, όσο και για την πρώτη θέση που κατέλαβε.
 
Το «δίδυμο» της Κομοτηνής βάζει πλέον «πλώρη» για το Παγκόσμιο, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εθνική ομάδα της χώρας μας. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.