Προσθεσε εναν πολυτιμο βαθμο στο «σακουλι» της η Ελπιδα Σαπων

Ελπίς Σαπών – Εθνικός Σοχού 0-0

Σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα από τη μνήμη των λιγοστών φιλάθλων που είχαν το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, Ελπίδα Σαπών και Εθνικός Σοχού μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο 0-0. Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου ανασταλτικά πήρε άριστα αλλά δημιουργικά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Καραβελίδη. Από την άλλη ο Εθνικός Σοχού είχε μία ισχνή υπεροχή, την οποία δεν μπόρεσε όμως ποτέ να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος κατέβασε την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1 με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις με την διαφορά πως στη θέση του Ζήνωνος αγωνίστηκε ο Δημητριάδης. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Νταφόπουλος, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Τζωρτζάκης, Παπαγεωργίου, Ζήκος και Τσορτανίδης. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Φούντας, Τριαντόπουλος έχοντας δεξιά τον Κουτζή, αριστερά τον Γαβριήλ και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπόζη τον Δημητριάδη.

Ο Γιάννης Παγώνης κατεβάζοντας την ίδια διάταξη επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Καραβελίδη, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Μπατσαρά, Ιωαννίδη, Γιαγιάκο και Ραφαειλίδη. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Στεφανίδης, Καραμπατάκης, έχοντας την τριπλέτα Αχαλινόπουλο, Βουτσά και Βλάχο να αλλάζει συνεχώς θέση και μοναδικό προωθημένο τον Φούσκα.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να δίνουν περισσότερο έμφαση στον ανασταλτικό τομέα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερη διάθεση για να απειλήσουν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 23΄ όταν ο Φούσκας βγήκε στην πλάτη των αμυντικών της Ελπίδας αλλά ο Νταφόπουλος δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του. Στο 41΄ η Ελπίδα απείλησε με το σουτ του Κουτζή, με την μπάλα να καταλήγει αρκετά ψηλά από το δοκάρι του Καραβελίδη.

Στο δεύτερο μέρος οι καλές στιγμές ήταν πάλι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού με τον Εθνικό να απειλεί με την εκτέλεση φάουλ του Χαλινόπουλου, με την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία της Ελπίδας. Στο 81΄ ο Εμρέ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καραβελίδη και να τον κρεμάσει αλλά ο έμπειρος πορτιέρε των Φιλοξενούμενων δήλωσε «παρών». Στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 89΄ ο Ταχνατζίδης παραλίγο να εξελιχθεί σε «χρυσή» αλλαγή για τον Εθνικό Σοχού, ωστόσο το δυνατό ευθύβολο σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου), Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Κυριαζής (Θεσσαλίας)

Ελπίς Σαπών: Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Ζήκος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Γαβριήλ (46΄ Γεωργαντζάς), Τριαντόπουλος, Μπόζης (46΄ Εμρέ), Δημητριάδης (76΄ Πασσάς), Κουτζής (88΄ Κουδούνης)

Εθνικός Σοχού: Καραβελίδης, Μπατσαράς, Ραφαειλίδης, Ιωαννίδης, Γιαγιάκος, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Καραμπατζάκης, Βλάχος (72΄ Στούπας), Βουτσάς (60΄ Ταχνατζίδης), Φούσκας (72΄ Κουτσικοβαγγέλης)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.