Προσπαθειες να λυθει το προβλημα με το σφαγειο Σαπων

Κινήσεις από τον Δήμο Μαρωνείας Σαπών ώστε να αναιρεθεί η ανάκληση του κωδικού

Σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου, αναμένεται να κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου από το Δήμο Μαρωνείας Σαπών, ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το θέμα αναστολής του κωδικού έγκρισης των σφαγείων Σαπών.
 
Όπως έχουμε αναφέρει, τα Σφαγεία σταμάτησαν να λειτουργούν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω αναστολής του κωδικού έγκρισης τους, εξαιτίας προβλημάτων που υπήρχαν, κυρίως με την χωροθέτησή τους, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης.
 
Τις τελευταίες μέρες γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να γίνει η αίτηση με την οποία θα ζητηθεί η επαναλειτουργία των σφαγείων.
 
Παράλληλα συνεχίζουν οι προσπάθειες ώστε να επιλυθούν οι παρατηρήσεις που έχει κάνει η τοπική κτηνιατρική υπηρεσία, για τις οποίες τους είχαν δώσει περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο, και όπως αναφέρει έχουν επιλυθεί σε μεγάλο μέρος τους, παρόλο που απομένουν κάποιες εκκρεμότητες.
 
Όσο για το θέμα της χωροθέτησής τους, το οποίο προκάλεσε την αναστολή του κωδικού, ο κ. Σταυρίδης σημείωσε πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί το θέμα της έγκρισης της δημιουργίας Τοπικού Χωρικού Σχεδίου, μέσα από το οποίο θα λυθεί τόσο το πρόβλημα του σφαγείου αλλά και άλλα χωροταξικά θέματα που αυτή τη στιγμή ταλανίζουν τον Δήμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.